Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aqq77

macierzyństwo=inseminacja

Polecane posty

Witam! Mam 34 lata, trzy długie niestety nieudane związki ( dwa z nich zakończyły sie z powodu tego że partner twierdził że nie jest gotowy do funkcji taty), stałą pracę, mieszkanie i.... coraz większe parcie na macierzyństwo. Nie ma dnia żebym na ten temat nie myślała, zaczynają sie już wieczory beczenia w poduszkę..... Myślę coraz poważniej o inseminacji nasieniem dawcy. Wiadomo mam w głowie galimatias..... siostra ma problemy z płodnością pomimo tego że ma męża i oboje bardzo chcą mieć bobasa ale nie wiadomo czy kiedykolwiek będą go mieć..... mama jako przedstawiciel innego pokolenia i chyba bardziej zwolenniczka PiS jest zdecydowanie temu przeciwna, podejrzewam ze jej głównym problemem nie jest to co ja czuje, a to co ludzie powiedzą... no i to co ja powiem dziecku. Zakładajac ten temat pomyślałam że w takiej sytuacji była już zapewne nie jedna z Was, chciałam sie dowiedzieć czy zdecydowaliście sie na ten krok, czy tego nie żałujecie....piszcie... za każdą radę bede wdzieczna.... muszę to sobie w końcu wszystko zacząć układać. Pozdrawiam :)

Gość dfdgdffghgh
ty masz problem glupia szmato i ty jestes egoistką bo cchesz zeby bekart wychowywal sie bez ojca :O

Gość dvcdvfgdgfdgf
wiele dzieci wychowuje się bez ojca i na szczęście w wielu przypadkach im to an dobre wychodziło bo lepiej nie miec ojca niż zwykla meska kurwe pod dachem

nie patrz na co mówią inni, zrób tak jak Ty czujesz. Nie masz 15 lat aby podejrzewać Cię, ze to chwilowa zachcianka. Jesteś ustawiona życiowo. Życzę trafnej decyzji :) a do dfdgdffghgh---idź się lecz :O

Gość a dlaczego inseminacja/
? nie mozesz tak zajsc w ciaze?

Gość 123a123
O dzieciach i rodzicach wypowiesz się oraz sprawdzisz co myślą inni w sondażach na http://www.podane.pl/ (dział: Dzieci/Rodzice)

Chyba mogę naturalnie, ale nie chce tego robić z kimś nieznajomym albo szukać kogoś na siłe i szybko przekonywać go do checi posiadania potomka. Przynajmniej nasienie bedzie przebadane :/

Tak sie składa ze mam przebadany i to chyba za bardzo, bo analizuje wszystko kilkakrotnie; w przeciwnym wypadku chodziłabym juz z brzuchem pod nosem w wieku 15 lat jak twoje koleżanki !!

Gość 2222222
to musi być tylko twoja decyzja. Nie szukaj porad na kafe, bo widzisz, że wiekszosć to dzieciaki. Ja na twoim miejscu chyba zdecydowałabym sie na taki krok. Rozumiem co znaczy instynkt macierzyński, jestem w odwrotnej sytuacji. Mam męża, ale nie mogę zajśc w ciążę. Jestem juz po kilku inseminacjach i dwóch in vitro. Powodzenia :)

Gość takie myśli mają ci co
kobieto, jeśli nie potrafisz utrzymać związku i masz jakieś problemy, to ty jeszcze myślisz o macierzyństwie, by swoje niepowodzenia , zastąpić pewnością, że macierzyństwo i dzieciak zastąpią ci bezsensowne życie? Naucz się żyć w związku, a potem myśl o macierzyństwie, bo dzieciak, to nie chłop, by można go było zastąpić na lepszy model.

Gość 2222222
jak chcesz pogadać, to podaje moje gg 5742011