Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anusiak

To skandal , że 1 i 11 listopada markety będą zamkniete !!!

Polecane posty

Gość KAROLCIA22
to sam sobie idz i pracuj w te dni

Gość ptasiek nastroszony
i jakieś antysemickie swięta bydło wymyśla mam nadzieję , że za 4 lata wygra Palikot i te zabobony zlikwiduje

Gość jakbys pracowała
w marketach to byś tak nie mówila

Gość ptasiek nastroszony
w końcu polactwo jest na salonach UE wprwdzie zabłocone śmierdzące ale jest a nie dorosło do wolnosci , która powinna zapewnić możliwość jeżeli kto ma taką wolę i ochotę zrobić zakupy 1 lub 11 listopada a nie zmuszac lud pracujący do zakupow 31

Gość ograniczasz się
a dlaczego tylko markety w takim razie ? wszystkie firmy powinny być otwarte! normalny dzień pracujący. Nie rozumiem czemu ty masz mieć wolne a ktoś inny zapierdalać.

Gość ptasiek nastroszony
bo elita finansowa odpoczywa a polaczkowe handlarze nie zarobia w tygodniu to zawsze cus tam urzezbia we wolne dni

Gość qwertyz
nie rozumiem co tym ludziom da, że pojda w ten dzien na cmentarz

Gość CCCCCYGANKA
ptasiek nastroszony-Po przeczytaniu Twoich wypowiedzi stwierdzam że jesteś debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ptasiek nastroszony
tradycja okazja do napicia sie ze szwagrem a ciotki maja okazje pokazac przed rodzina nowe kapelusze i plaszcze a ten tam sztywny to tylko pretekst

Gość ty masz dupę w domu kisić a
ktoś inny ma pracować, bo sobie zakupki panienka zażyczyła zrobić :) Fajnie to sobie wykoncypowałaś ;) Albo normalne dni pracy i wszyscy pracują albo święta i nie pracuje nikt, za wyjątkiem oczywiście służb, które ratują ludziom życie (służba zdrowa, strażacy) oraz innych (więzień nie zamkną na przykład, ktoś musi robić przy przestępcach).

No przecież w święto nikt nie pracuje poza służbami. A że prywaciarz idzie otworzyć sklep i ze swojej chciwości staje za ladą i sprzedaje fajki i wódę menelom to jego sprawa. Jego pracownicy nie idą do pracy. No chyba, że mają obiecany bonus i zgadzają się na to.

Gość iweiouoiew
Ludziom którzy tam pracuja wszystko jedno, sama pracowałam w weekendy i lepiej miec wolne w normalny dzien a nie niedzielę wtedy mozna zrobic zakupy, załatwic co tylko sie ma ochote. To jest lobbing zasranych katoli i skandal. Mam nadzieję że jakieś sklepy będą otwarte.

Poza tym kontrowersyjny jest jedynie 1 listopada, bo 11 to święto państwowe, nasz "dzień niepodległości". Cały świat ma swoje ważne dni narodowe, wtedy ludzie flagi wywieszają, robią parady, świętują z rodziną i przyjacółmi. Tylko polaczki wyzbyte dumy narodowej (celowo piszę obraźliwie, bo Polacy to nie są) mają z tym problem. Flagi to to nie wywiesi, nawet nie wie, co to za dzień, tylko pyszczy, że dupy do zagranicznego marketu nie może zanieść :O

Gość sama jesteś jak skandal
Pracuję właśnie w markecie na jednym z działów. I cieszę się, bo chociaż pierwszy dzień wolny szykuje się. Cały wrzesień i październik pracowałam od pn do niedzieli codziennie. Jakaś chwila wytchnienia będzie chociaż.

babeczki --> przecież ja nie do Ciebie to piszę ;) Nie musisz mi tłumaczyć, że jak ktoś stanie za ladą w jego prywatnym interesie, to jego sprawa. Pisałam do autorki, bo by chciała, żeby wszystkie markety specjalnie dla niej się otworzyły i ludzie byli zmuszani do pracy, żeby ona mogła dupę po bułki właśnie w ten dzień zanieść. A po za tym to prowokacja :)

Gość iweiouoiew
Cały wrzesień i październik pracowałam od pn do niedzieli codziennie. Trochę nie chce mi się w to wierzyc, chyba ze sama sie prosiłas o 1,5 etatu...

Gość ptasiek nastroszony
jestem debilem! to dla mnie zaszczyt taki tytuł. przecież nie ja to wszystko wymysliłem tylko ogół lud pracujący. nie przeceniam siebie ja tylko opisuje w sposób lapidarny jak jest ten kraj urządzony. wniosek: skoro tak jest to wszyscy jesteśmy debilami.

Jestem za tym by sprawiedliwosci stalo sie zadosc i rowniez zamknac na ten dzien - stacje benzynowe, hotele, restauracje, apteki ... dlaczego ludzie w takich miejscach musza pracowac a Ci ze sklepów juz nie? Gdzie jest sprawiedliwosc? A do tego ludzie pracujacy w powyzszych miejscach maja przesrane za tych którzy świetuja w ten dzien. Wyobrazcie sobie ze ludzie przyjezdzaja na stacje benzynowa i sie dziwia ze drozdzy nie mogą kupic, czy bułki tartej - no prosze, litosci !!!!

Gość ptasiek nastroszony
najwiekszym przykladem debilstwa na swiecie jest polactwo-robactwo rozpelzle jak zaraza po Europie , samo tak sie urzadzilo i samo nie przyjmujac do siebie ze jest autorem tego na co tak ujada . ciekawy kliniczny przypadek.

Gość iweiouoiew
Ja uwazam, że spozywaczaki powinny byc otwarte, wszystko inne moze byc zamkniete, ale wiele osób ma małe dzieic, czasem potrzebuje nagle pieluch, bywa że skońza sie podpaski nagla, albo zabraknie mleka dla dziecka. Kiedys mi sie zdarzył cały dzień na suchym chlebie bo było jakies jebane święto i zapomniałam o tym... kurwa... Jeszcze jeden negatywny skutek tego zamykania= dzien przed w sklepach taki tłok i panika, że spedza się na zakupach 3 razy tyle niz normalnie.