Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rębacz drewna leśnego

najlepszym wyjściem dla facetów w Polsce byłaby poligamia

Polecane posty

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Twoja znajomość kobiet jest po prostu porażająca..." A raczej przerażająca, szczególnie jeśli brać pod uwagę, iż jest to dla Was fakt bardzo niewygodny. ;)

IMO13858 "No, biorąc pod uwagę rozmiary pułapki i "myszy" (tudzież Skrzata) w niej bobrującej, to fakt - pocierania, czy tam przecierania byłoby niewiele." Nie odwracaj kota ogonem! :P Dobrze wiesz, że chodziło tu o Twe mikre rozmiary, dla Ciebie to wszędzie może być zbyt przestronnie, i każde miejsce grozi agorafobią. :)

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Nie odwracaj kota ogonem! Dobrze wiesz, że chodziło tu o Twe mikre rozmiary, dla Ciebie to wszędzie może być zbyt przestronnie, i każde miejsce grozi agorafobią." Ale ja wcale nie zwalam na nikogo winy - albowiem: http://www.youtube.com/watch?v=_GZB_nP4uWE

IMO13858 "A raczej przerażająca, szczególnie jeśli brać pod uwagę, iż jest to dla Was fakt bardzo niewygodny." Skąd Ty bierzesz te swoje mądrości? Czyżby Skrzaty miały swoją redakcję i wydawały co jakiś czas publikacje, które mają być pocieszeniem dla Waszych serc? Tłumaczycie sobie dlaczego, żadna Aryjka czy nie-Aryjka Was nie chce? :)

Gość fdsfgdfh
"poligamia jest dobra dla kobiet, gdy w otoczeniu są sami chuderlawi, chorzy faceci. lepiej być 3 żoną samca alfy, niż żoną niedorajdy" To ja już bym wybrała swojego kota i jednocześnie skazałabym się na staropanieństwo. też dobre:) ja może też wybrałabym kota, na pewno nie niedorajdę:DDD

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Tłumaczycie sobie dlaczego, żadna Aryjka czy nie-Aryjka Was nie chce?" I o tym właśnie mówię Drabino! Skrzat jest do kitu - dlatego się go olewa. W momencie gdy pojawia się Super-Samiec(TM), jest kisiel. Nie ważne, że samiec ów, może mieć każdą. Coś jak epizod z Wiarą-i-bijącymi-się-o-niego-Drabiną-i-Kocicą. :classic_cool:

"Coś jak epizod z Wiarą-i-bijącymi-się-o-niego-Drabiną-i-Kocicą." Ja się z nikim nie biłam, a już na pewno nie z Pink. Może jedynie połączyłyśmy swe Żyrafie siły przeciwko Tobie, żeby Ci to w miarę klarownie wytłumaczyć jak bardzo się zapędzasz w swoim wąskim rozumowaniu. :D

Gość IMO13858
Tak się tłumacz Drabino. Jakby na horyzoncie pojawił się Samiec Alfa, to kot nawet nie zdążył by miauknąć tak szybko znalazłby się w schronisku. Oczywiście Samiec ten, miałby wianuszek adoratorek, ale to biednemu futrzakowi by nie pomogło. :classic_cool:

IMO na Ciebie jest chętna Luśka z Wind :P

IMO13858 "... kot nawet nie zdążył by miauknąć tak szybko znalazłby się w schronisku." Pff, prędzej wyrzekłabym się swojej Aryjskości niż oddała zwierzaka do schroniska. :O

Gość IMO13858
rębacz drewna leśnego "IMO na Ciebie jest chętna Luśka z Wind" Także o tym mówię! Jakbym mył Macho, to nie musiałbym jej kultywować całymi miesiącami. :classic_cool:

rębacz drewna leśnego "IMO na Ciebie jest chętna Luśka z Wind" Oj, tak! IMO nie możesz przepuścić takiej okazji, buhahah! :D

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Pff, prędzej wyrzekłabym się swojej Aryjskości niż oddała zwierzaka do schroniska." Dokładnie! Wystarczyło tylko napomknąć o Samcu Alfa(TM) i Kizio-Kochany-Mizio stał się tylko "zwierzakiem". :(

IMO jej wystarczy Twoja yntelygencja :D

IMO13858 "Dokładnie! Wystarczyło tylko napomknąć o Samcu Alfa(TM) i Kizio-Kochany-Mizio stał się tylko "zwierzakiem"." Nie łap mnie za słówka. :(

Gość haaaaaaaa hhhhaaaaaa__________
OCZYWIŚCIE AUTORKA BYŁABY TĄ BABĄ OD GARÓW ?

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Oj, tak! IMO nie możesz przepuścić takiej okazji, buhahah!" Ale te kobiety zawistne. Im większe tym bardziej. :classic_cool:

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Nie łap mnie za słówka." Właśnie. Jakbym nie był TYLKO Skrzatem, to wołałabyś "łap mnie! łap nie tylko za słówka!". :classic_cool:

Gość Luska pasowalyby do Imadla
tylko stara jest :D:D

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "rębacz drewna leśnego "IMO jej wystarczy Twoja yntelygencja" Zdecydowanie!" A już się zebrało Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i Zazdrości. :classic_cool:

IMO13858 "Ale te kobiety zawistne. Im większe tym bardziej." Te kobiety?! A kto tu co chwila nawija o jakichś samcach alfa? Zazdrość aż z Twojego mikrego ciałka wypływa. :)

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Zazdrość aż z Twojego mikrego ciałka wypływa." Nie zazdrość, a Niepoprawne Politycznie FAKTY. Co widać, że pewnej Pomarańczce w ukryciu, też jest nie w smak. :classic_cool:

"Luska pasowalyby do Imadla tylko stara jest" Po prostu jest dojrzałą kobietą, dla IMO to i tak wielkie osiągnięcie, że jakaś dała mu do zrozumienia iż jest nim hmm zainteresowana. :)

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "..dla IMO to i tak wielkie osiągnięcie, że jakaś dała mu do zrozumienia iż jest nim hmm zainteresowana." I nawet nie musiałem ukazywać jej swego nietuzinkowego charakteru w formacie JPG. :P

Gość windsorowa kolo 40 ale do
zamoczenia raz i taka dobra :D

IMO13858 "I nawet nie musiałem ukazywać jej swego nietuzinkowego charakteru w formacie JPG." No ja tam nie wiem co wyprawiacie jak ja nie patrzę... i w sumie nie chcę wiedzieć. Nie wiem czy później miałabym tyle pieniędzy na terapię u psychologa. :D

Gość Jaroslawe-84
" windsorowa kolo 40 ale do zamoczenia raz i taka dobra " wirklich :O

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Nie wiem czy później miałabym tyle pieniędzy na terapię u psychologa." Ano fakt. Ponoć zazdrość często prowadzi do odchyłów. :P Chociaż pewnie w tym wypadku psychologiem zostałby Kot, wszakże on zawsze wysłucha i przytuli...no i nikt nie zrozumie jego bezgłośnego wołania o pomoc. :classic_cool: