Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rębacz drewna leśnego

najlepszym wyjściem dla facetów w Polsce byłaby poligamia

Polecane posty

tzn. jak to sobie wyobrażam? otóż mężczyzna miałby prawo do posiadania dwóch żon. jedna byłaby "do łóżka" - czyli cycata, szczupła, pociągająca dziunia zapokojająca cielesne rządze, zawsze chętna i gotowa dogodzić swemu małżonkowi druga żona - "od garów" - robiłaby jedzenie, prała, prasowała itp. na wysokim poziomie oczywiście facet miałby prawo do rozwodu z żoną "łóżkową" gdy ta przestałaby się sprawdzać we współżyciu z żoną "od garów" także, w razie gdyby zaniedbywała obowiązki kulinarne itp. względem męża co o tym sądzicie?

Gość kamelija
czyli o połowę mniej meżczyzn w Polsce miałoby żonę, co zrobisz z 50% sfrustrowaną brakiem kobiety, męską populacją, geniuszu ?

Gość kamelija
w dodatku dzieci nie przewidziałeś, masz 15 lat i tylko to cie tłumaczy, ale pała z logiki.

Gość IMO13858
kamelija "czyli o połowę mniej meżczyzn w Polsce miałoby żonę, co zrobisz z 50% sfrustrowaną brakiem kobiety, męską populacją, geniuszu ?" Oj, niemądra samiczko. Robi się to co w Chinach/Japonii - masowe SAMOBÓJSTWA! :classic_cool:

Gość gdgd4689
co zrobisz z 50% sfrustrowaną brakiem kobiety, męską populacją, geniuszu ? ja wiem! ja wiem! moga zostac kafeteryjnymi prawikami i pisac tu swoje niesmaczne wywody:)

Gość kamelija
Nie geniuszu samcu IMO grupa sfrustrowanych to zaczyn buntu społecznego, poczytaj troche historii społeczeństw, zanim obdarzysz kogoś epitetem, zgodnie ze swoją żelazna regułą: obrazić na dzień dobry.

reszta byłaby mnichami, prawikami, księżmi albo singlami,

Gość kamelija
dajmy na to, że teraz rodzine zakładają mężczyzni z dochodem od 2.500 PLN brutto, przy pomysle geniusza wychodzi na to, że rodzinę zaloży meżczyzna zarabiający od 5.000PLN (+ok. 25% na zwiększone koszty gospodarstwa domowego) ilu z was ma taki dochód, a ilu obejdzie sie smakiem? ;)

Gość IMO13858
kamelija - nieznośna, obrażalska samiczko. Rozumiem, ze w tych czasach ludzie (mężczyźni) wyszliby na ulicę z transparentami "Chcemy Więcej Bab!". :D

Gość kamelija
rębacz, będziesz drwalem czy księdzem ? ;) poczytaj troche ilu muzułmanów ma wiecej niz jedna zonę, pomimo że prawo w państwach wyznaniowych islamskich zezwala na wielożeństwo a potem skrob te genialne pomysły ;)

Gość kamelija
Nie wiem IM co by zrobiło 10 milionów młodych mężczyzn w Polsce gdyby połączyła ich idea samotności. ;)

Gość IMO13858
kamelija "Poczytaj troche ilu muzułmanów ma wiecej niz jedna zonę, pomimo że prawo w państwach wyznaniowych islamskich zezwala na wielożeństwo a potem skrob te genialne pomysły" Czyli na jedno wychodzi złośnico. Byłoby tak jak jest teraz, tylko z kolejnym, niewiele znaczącym prawem. ;)

Gość IMO13858
kamelija "Nie wiem IM co by zrobiło 10 milionów młodych mężczyzn w Polsce gdyby połączyła ich idea samotności." Jeśli przyjąć, że AUTENTYCZNIE skończyliby samotni (pomimo twego przykładu z Muzułmanami), to tak jak pisałem - SAMOBÓJSTWA. :D ... Samiczko. :P

Gość IMO13858
Ja bym mógł utrzymywać stado Aryjek. :classic_cool: :P

Gość IMO13858
Poszła precz Drabino! :P

Gość IMO13858
To kolejny krok, wykonany wybujałymi stopami, powinien Cie stąd zabrać Drabino - my tu o poważnych sprawach. :classic_cool:

"...my tu o poważnych sprawach." A jak o poważnych, to ja zostaję, a Ty nie wiem... co tam robią Krasnale? A, już mam idź w jakieś ustronne miejsce. :)

Gość Pedro Rizzo
ale muzułmanie mogą miec wiele żon, bo ci samotni to albo się wysadzają w powietrze, albo po prostu jadą "na polki":D

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "...idź w jakieś ustronne miejsce." Grozisz mi?! Sadzisz, że nie zdołałbym znaleźć drogi powrotnej z tego ustronnego (a nawet przestronnego) miejsca w jakie chcesz mnie "wrzucić"? :P

Gość dfjghzjkfg
do autora w Pl nie byłoby to korzystne, bo facet nie miałby tyle kasy na dwie żony. ta od garów nie miałaby dzieci więc z pk. widzenia ewolucji cienko to wykombinowałeś. poligamia się sprawdza, ale gdy jest mało mężczyzn, a w PL jest ich za dużo ćwoku:P na poligamię mogą pozwolić sobie faceci z kasą, z wpływami, tak żeby kobietom opłacało się rodzić im dzieci i miały warunki, żeby je wychować:D poligamia jest dobra dla kobiet, gdy w otoczeniu są sami chuderlawi, chorzy faceci. lepiej być 3 żoną samca alfy, niż żoną niedorajdy. kobiety nie miałyby najmniejszych korzyści z bycia żoną jakiegoś sfrustrowanego kiepskiego planisty z PL, który chciałby się wygodnie urządzić!!! więc przykro mi, nie tym razem. z takim krótkowzrocznym myśleniem jak znajdziesz jedną, to będzie cud.

"Sadzisz, że nie zdołałbym znaleźć drogi powrotnej..." Będziesz robił to co zawsze- oznaczał tę drogę. Sposób oznaczania dowolny. :)

"poligamia jest dobra dla kobiet, gdy w otoczeniu są sami chuderlawi, chorzy faceci. lepiej być 3 żoną samca alfy, niż żoną niedorajdy" To ja już bym wybrała swojego kota i jednocześnie skazałabym się na staropanieństwo.

Gość CCCCCYGANKA
To ja bym już wolała byc tą od garów bo bym pożarła i nie dbala wreszcie o linie:) Lepiej być garko niz łózkotłukiem:)

Gość znajdz pajacu
najpierw jedną

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Będziesz robił to co zawsze- oznaczał tę drogę. Sposób oznaczania dowolny." Co Ty sądzisz, że będę tam co rusz przecierał drogę w tę i nazad, żeby mieć czym 'znaczyć'? :P

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "To ja już bym wybrała swojego kota.." :classic_cool: "....jednocześnie skazałabym się na staropanieństwo." :classic_cool: :classic_cool: A tak na serio, to z radością zassałabyś "Krasnala" jakiegoś Super-Samca i nie ważne, że przed Tobą były dziesiątki. Kropka. ;)

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "IMO, Ty i tak nie masz pojęcia o 'przecieraniu' i innym 'pocieraniu'." No, biorąc pod uwagę rozmiary pułapki i "myszy" (tudzież Skrzata) w niej bobrującej, to fakt - pocierania, czy tam przecierania byłoby niewiele. :classic_cool:

IMO13858 "A tak na serio, to z radością zassałabyś "Krasnala" jakiegoś Super-Samca i nie ważne, że przed Tobą były dziesiątki. Kropka." Twoja znajomość kobiet jest po prostu porażająca...