Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jueses dakota

Dziewczyny patrzą na naukę i oceny?

Polecane posty

Gość jueses dakota

Takie pytanie mam, ponieważ moja matka forsuje tą teorię. Powiedziała że gdybym studiował na dobrej uczelni i miał dobre oceny to zaraz bym miał wianuszek dziewczyn koło siebie, bo dziewczyny patrzą jak ktoś się przykłada do życia poprzez uczenie się i według tego dobierają partnera. Jestem z gatonku prawiczków ale dla mnie to jakieś kolosalne brednie.

Bo to są brednie Od kiedy kobieta sugeruje się ocenami chłopaka????Mój mąż nie był kujonem a teraz ma własną firmę

ale prawda jest taka, że np. koledzy z roku, którzy nie radzą sobei na zajeciach w mioch oczach nie mają lotnego umysłu i są skreśleni :)

Gość smakkosz
jesli studiujesz z dziewczynami to, jak to mowi fiku miku, jest to dodatkowy atut na meskim wydziale nie ma to najmniejszego znaczenia :)

Gość Alena contortionist
No owszem dziewczyny na to też patrzą, bo która by chciała mieć nieuka i pasożyta? Ale nie tylko nauka się liczy.

Gość smakkosz
oj no, fiku miku, to juz wiemy po co tam jestes :)

Gość meski student
fiku miku dajesz d u py na stoliku

Dziewczyny patrzą na naukę i oceny? dodatkowo na randkach wypytują faceta z wykutej , książkowej wiedzy , którą tylko posiadają i testują delikwenta , by czasami nie używał rozumu... :classic_cool:

Gość jueses dakota
Dobra nauka to szansa na znalezienie dobrej pracy a jeżeli mam dobrą pracę to znaczy że mogę zapewnić byt rodzinie. Tylko że ja bym chciał mieć kogoś TERAZ, chodzić z kimś, całkiem jak nastolatek.

Wile dizewczyn tez tak myśli, żyje tmy co ejst teraz, nei będą patrzec na to czy studiujesz itp., ale kobeita już z kolei patrzy an tkaie rzeczy :) rev--> Chciałam tylko potwierdizć teze że najlepiej rozmawia mi sie na forum z innym pokoleniem(starszym, bez obrazy :D), ale nie chcesz to nei zdradzaj się, pozostań wiecznie młodym ;)

Co do uczelni mama ma trochę racji, co do ocen niekoniecznie bo zwracam uwagę na to czy mi sie facet podoba i czy jest fajny :) nie przypominam sobie sytuacji w której pytałabym się chłopaka jakie ma oceny :) a takich, którzy sami podkreślali że mają same piątki raczej od początku skreślałam bo nie lubię jak ktoś sie chwali.

rev--> Chciałam tylko potwierdizć teze że najlepiej rozmawia mi sie na forum z innym pokoleniem(starszym, bez obrazy ), ale nie chcesz to nei zdradzaj się, pozostań wiecznie młodym Twoja powaga na pewno interesuje starszych facetów ....zapewne chętnie z Tobą obcują oraz wymieniają się wiedzą i są Tobą oczarowani..

Dla matki zawsze będzie tak, że uczelnia i koniec, bo magister bo coś. Jak skonczysz zawodówke a bedziesz miał własną firmę i pieniądze to napewno będzie więcej dziewczyn niż jakbyś miał magistra i był na zasiłku albo pracowal za 800zł.

"Twoja powaga na pewno interesuje starszych facetów ....zapewne chętnie z Tobą obcują oraz wymieniają się wiedzą i są Tobą oczarowani.." popłynąłeś :classic_cool: