Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekonomiczny hitman

Przełom w produkcji darmowej energii

Polecane posty

Gość zenek563456345634
Przy fuzji wodoru powstają tzw szybkie neutrony ktore z obudowy tworzą materiał radioaktywny. Niedopowiedzenie czy brak jakiejkolwiek wiedzy ?

Gość ekonomiczny hitman
Temat jest wart nagłośnienia lub przedyskutowania. Ja się nie znam na tych sprawach aż tak dogłębnie a jedynie informuje o tym bo tego typu wynalazki są bojkotowane przez finansistów takich jak Rothschild, Rockefeller itd. Nie wiem czy znacie sprawę Nikola Tesli. Warto się tym tematem zainteresować. To był człowiek, który ujarzmił błyskawice i wiedział najwięcej ze wszystkich dotychczas jeżeli chodzi o wykorzystanie energii. Nazywano go "mistrzem błyskawic". Jego celem było udostępnienie całemu światu darmowej energii i wszystko wskazuje na to, że wiedział on jak to zrobić ale jego wynalazki były bojkotowane przez globalistów. Darmowa energia nie jest w ich interesie bo nie będą mieli z tego pieniędzy. Taki schemat powiela się już wielokrotnie przy różnych odkryciach. Media powiedzą "nie działa" a ludzie łykają jak świeże bułeczki, tylko, że kto te media finansuje jak myślicie? Mało kto wie, że komórki, internet, radio to wszystko dzięki jego wynalazkom bo celowo bojkotowano wszelkie informacje na jego temat, żeby uniemożliwić mu udostępnienie darmowej energii. Z tego nie ma interesu takiego jak teraz. To jest istota całej sprawy.

Gość gość
Ja chce silnik na wodę i darmową energię 😭