Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DonkichoT

21 lat i do ołtarza.

Polecane posty

Gość DonkichoT

Ostatnio moja znajoma poślubiła 10 lat starszego mężczyznę. Nie znali się specjalnie długo tzn nie byli długo przed ślubem parą itd. Uważacie że to naprawdę miłość czy po prostu taka "fascynacja" bo ona ma zaledwie 21 lat a on jest sporo starszy,poza tym zbyt długo się nie znali...

Gość afasfasfasfasf
Pewnie labadziara leci na jego kasę.

Gość DonkichoT
Hehe nie na kasę nie leci...on nie jest majętny. Z tego co wiem to ma te 2000/2500

Gość pseudonim pomaranczowy
ślub w wieku 21 mnie nie razi, a 10 lat to nie tak wiele. Sama mam męża o 9 lat starszego nikogo to nie dziwiło.

Gość a ja sama mam 21 i chlopa 19
ja znam pindzie 20 lat która sie spotyka z 33 latkiem :o

Gość aassaasasasd
pewnie zaciążyla

Gość DonkichoT
/no tak ale czy 21lat to odpowiedni wiek? Przecież to jeszcze młodość chęć wolności...

Gość krups
za to rozwód będzie o wiele piękniejszy od ślubu :) a w jej papierach 'rozwódka' będzie jak epitafium

Gość DonkichoT
aaaa coś tam weź przestań. Nie zaciążyła i nie leci na kase

Gość pseudonim pomaranczowy
chęć wolności? przecież para sama decyduje i widocznie nie chce być wolna. Każdy ma swoje powody. Jednak ślub po krótkiej znajomości jest bezmyślny i nie ważne czy ma się 21 lat czy ciut więcej. Jak się sparzy dziewczyna to nauczy się potem racjonalnie myśleć na własnych błędach. A nóż im się uda.

Gość Intoksynującyyy
Nie życzę rozwodu ale nieźle sobie typ wykombinował-młoda na starość się zbliżającą ;)

Gość mała MEGI włochy
co do wieku 21 lat to fakt mlody to wiek ale ogolnie recz ujmujac moj roczik 89 to juz chyba z 80% ohajtanych jest:D

Gość Intoksynującyyy
Ślub w takim wieku...to trochę przerażające;) No chyba,że przy dziecku ;)

Gość krups
zapewne jej rodzina doradzała, żeń się dziołcha bo fajniejszego już nie znajdziesz :)

Gość Intoksynującyyy
W takim wieku większość ludzi jeszcze racjonalnie nie myśli ale skoro on jest "dychę" starszy to może coś zrozumiała haha

Gość Intoksynującyyy
Nie napisałem,że wszyscy nie myślą

Gość retyryur
ja wyszłam za mąż w wieku 22 lat za faceta 8 lat starszego ;) dzisiaj ja mam 28, a on 36 i jest super

Gość ghrrrhhrr
Bardzo często 20 latki już są dojrzałe. W końcu to nie są już nastolatki. Myślę, że do ślubu mogło dojść przez naciski partnera. Możliwe, że jemu się już spieszyło do małżeństwa i założenia rodziny a jej nie tak bardzo jednak mimo to uległa.

Gość ghrrrhhrr
"a ja sama mam 21 i chlopa 19 ja znam pindzie 20 lat która sie spotyka z 33 latkiem " Lepszy mężczyzna niż chłopczyk :D

Mojej córki koleżanka z klasy ma chłopaka ...nie no nie chłopaka ,bo to raczej dojrzały facet:-) .Ma 37 lat ,ona niespełna 16...razem są od 3 lat...i to za przyzwoleniem rodziców dziewczyny....TEGO AKURAT POJĄĆ NIE MOGĘ...Wiek w miłości nie ma większego znaczenia i z tym się zgodzę, ale nie dotyczy to dzieci...jak można zgadzać się ,aby 13 letnie dziecko sypiało z facetem po trzydziestce...mi to się w głowie nie mieści...:-(

Gość dfghjdfghjdfghjklsdfg
no slub to mocno glamoryzowany z glupoty koniec wolnosci kobiety ktora nigdy swych tanentow juz nie rozwije tylko stanie sie darmowa sluzaca sprzataczka dziwka kucharka sekretarka-gratulacje http://www.youtube.com/watch?v=yxRUivXWv2g

Gość ewewewka
roznica wieku 10 nie jest jeszcze taka bardzo duza a zwiazek ma szanse na przetrwanie wlasnie z tego wzgledu ze facet jest starszy i zakladam ze dojrzalszy

Gość ej wy ludzie spokój tam
przestańcie tak oceniać. Nieważne ile się znali, ile mają lat itp. Możliwe, że pobrali się z miłości. Są małzeństwa, które rozpadają się szybko mimo iż ludzie wzięli ślub mając po 30 lat i znając się co najmniej 6. Nie ma reguły. Moi rodzice pobrali się po pól roku znajomości, mama nie była wcale w ciąży. Są małzenstwem 35 lat :)

Gość ej wy ludzie spokój tam
Dodam, że ja mam o 6 lat starszego chłopaka, mam 23 lata i mimo iż jesteśmy ze sobą od 3 lat to mi się do ślubu jakoś bardzo nie spieszy, a na pewno nie zdecydowałabym się na niego po kilku miesiącach znajomosci :)