Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebe89

czy majac brzydka twarz ale wrazliwa dusze nie zasluguje na milosc?!

Polecane posty

Gość sebe89

hej jestem 22letnim pragnacym odrobiny milosci opiekunczym chlopakiem..czy to ze mam brzydka twarz pomimo mych 192cm wzrostu pelnego milosci serca wrazliwej duszy i opiekunczego charakteru zabiera mi szanse na milosc?czy jest ktos kto pragnie byc kochanym jak ja i zaakceptuje ma niedoskonala twarz?!

Gość na imię mi Madzia
nie widzę przeszkody w pokochaniu kogokolwiek, jeśli jest tego wart. brzydka twarz temu nie przeszkadza

Gość facet to w ogole ladny byc nie
musi. Ale musi byc meski, a z Twoich slow (mimo ze to krotki post jest) raczej wynika, ze jestes takim ciapciakiem. Sorry za szczerosc ;)

Gość niokioj
sama brzydka twarz nie dyskwalifikuje czlowieka jesli chodzi o zwiazek czy milosc, ale od razu mowie, ze kombinacja brzydka twarz+niesmialosc+niska samoocena=porazka na calej linii...

Gość no moze i zasluguje
ale nie zawsze znajdzie sie taka matka teresa, co pokocha takiego :P

Znałem człowieka z totalnie zrytą twarzą - głęboki trądzik lub cokolwiek to było, straszne wypryski ropne, aż deformujące twarz. Jednocześnie miał klasę, niesamowicie w porządku gość. Nie poddawał się, był duszą towarzystwa. Dziś ma żonę i 2 dzieci. Twarz dalej nie wygląda najlepiej, ale jakoś nad tym pracuje. Jak widać wygląd nie ma nic do rzeczy dla wartościowej kobiety.

Gość ikealidl
kurcze nawet niewiecie jak ja bym chciala spotkac takiego wartosciowego faceta....

Gość ale jakiego wartosciowego
bo nie sprezyzowalas o jakiego Ci chodzi. Dla kazdego to cos innego znaczy ;)

Gość sebe89
hm nie mam problemow z cera poprostu takie rysy twarzy..staram sie byc pewny siebie,nadrabiam troche ubiorem bo lubie markowe rzeczy do kazdego podchodze z usmiechem jestem wygadany ale wystarczy jedno spojrzenie lub slowo pelne pogardy i mam ochote zapasc sie pod ziemie..z takim dziecinstwem jak moje ciezko o jakas super samoocene..mysle tylko czy uda mi sie zarobic na operacje plastyczna..tak bardzo chcialbym kochac zatroszczyc sie o dziewczyne byc przy niej zawsze.moj mail sebkas@onet.eu

Gość je taime zbanowana ;(
moze chcesz wyslac fotke albo pokazac? lubie wrazliwych

Gość sebe89
wstawiajac zdjecie pewnie bym uslyszal tez dobijajace teksty osob ktore beda czerpac radosc z obrazania innych.dlatego podalem maila by zminimalizowac prawdopodobienstwo spotkania takich osob..chodzilo mi raczej czy ktos jeszcze zna takie przypadki szczesliwie zakochanego brzydalka..

Gość sebe89
jesli istnieje delikatna niesmiala dziewczyna ktora pragnie byc kochana,stac sie calym swiatem dla chlopaka i ujrzy w brzydkim chlopaku wrazliwe dobre serce to niech napisze prosze sebkas@onet.eu

Gość mała MEGI włochy
i nierouzmiem dlazcego walsnie tacy ludzie nimaja sczescia w zyciu za huja ,a sa tacy wartosciowi i cudowni,zycze ci duuzo sczescia

Gość dffkjngnf
sebkas-napisalam do Ciebie

Gość uniqueeeeee
Nie ma się co łamać, na pewno nie jest tak źle jak mówisz, po prostu za mało w siebie wierzysz;). I naprawdę, masz szansę na miłość, jak każdy. A na świecie o wiele łatwiej żyje się brzydkim facetom niż kobietom;P

Gość dffkjngnf
sebkas :D teraz zorientowałam się,że juz do Ciebie kiedyś pisałam ;P sorry,ale nr tel nie podaje,chyba ze juz masz je w necie..

Gość sebe89
dziekuje za wszystkie odpowiedzi..widac ktos taki jak ja nie zasluguje na milosc..przynajmniej nie w tym zyciu..i gdyby nie fakt ze moja postawa moze jeszcze uratowac komus zycie-szpik kostny-to pewnie juz bym odszedl..i tak nie jestem tu nikomu potrzebny..poprostu widac zasluguje tylko na lzy..dziekuje..

Gość dffkjngnf
wyslij to zdjęcie,zobaczymy jak z Tobą jest.

Gość sebe89
moge wyslac tylko osobie na prywatnego maila..juz dosc upokarzajacych opinii przezylo moje nic niewinne serce..

Gość dffkjngnf
to wyslij mi na ten z ktorego pisalam do Ciebie

Gość wstawcie to jego foto
bo nie chce mi się kombinować z pisaniem i wyłudzaniem foty przez maila a byłaby niezła beka :D

Gość sebe89
wlasnie o takich kretynach jak ten wyzej mowilem eh

Gość Chłopakuuuuu
Jestem wrażliwą dziewczyną mam 18 lat tez trudne dzieciństwo za sobą. Ale gdy czytam to co piszesz nasuwa mi sie pytanie czy Ty na prawde niemalże blaiasz o miłość (bo to bije z Twoich postów) czy jedynie jedziesz na manipulacji i szukasz naiwnej..... Powiem Ci jedno - BRANIEM NA LITOŚĆ u wielu dziewczyn nie masz szans....

Gość sebe89
jesli pisanie tego co czuje jest wg ciebie braniem na litosc to albo ja nie znam siebie albo ty naduzywasz slowa jestem wrazliwa