Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etre

ile znacie języków obcych? ja umiem bardzo dobrze angielski, znam trochę...

Polecane posty

Gość zazdroszcze poliglotom
aaa, przepraszam, zeszcze znam piosenke po rosyjsku :D Ale ja to wszyscy znaja oczywiscie ;) Pust wsiegda budiet sonce! :D

Gość gb ghnjhmnjm
jeden, podstawowy - angielski na chooj mi inne? i tak angielski to podstawa nznajomość innych języków jest zbędna 🖐️

"napisalam ze po rosyjsku umiem "kocham Cie" nie po to, zeby sie chwalic jak swietnie znam rosyjski," no ja rozumiem co piszesz (szczególnie po polsku) ale ta uwaga o japońskim była trochę bez sensu. ja się wprawdzie nie uczyłem japońskiego ale trenowałem japońskie sztuki walki kilka lat więc znałem ludzi któzy jeździli do japonii, umieli po japońsku, poznałem kilku japończyków, poznałem np byłego ambasadora polski w japonii pana jerzego pomianowskiego więc wiem jakie są problemy z nauczeniem się "biegle" japońskiego.

zazdroszcze poliglotom "aaa, przepraszam, zeszcze znam piosenke po rosyjsku Ale ja to wszyscy znaja oczywiscie Pust wsiegda budiet sonce!" Są lepsze (vide mój nick). :D

Gość hyhyhyyyyyyy
offerma masz może czarny pas karate? :classic_cool:

Ja tez trenowalam Shotokan akurat ;) Ale co masz na mysli, ze bez sensu? Znow nie zrozumiales. Tez sie nie chwalilam, ze znalam japonski :D

wole okreslenie "dociekliwa" :classic_cool:

tylko, ze ja to uwazam za zalete :D Jedna z niewielu, jakie posiadam :D A "upierdliwa" ma nacechowanie negatywne :P Poza tym mysle, ze dobrze miec jasnosc, zeby nie bylo niedomowien :P Chociaz mi juz kiedys kolega powiedzial, ze jakbym uslyszala komunikat, ze ktos wypadl z okna wiezowca i sie zabil to pierwszym moim pytaniem by bylo "z ktorego pietra". To cos w tym jest ;)

akurat tutaj precyzowac juz nie musiales. Wystarczajaco jasno sie wyraziles wczesniej :P