Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama po cesarce26

jak wysoko blizna po cc

Polecane posty

Gość mama po cesarce26

Dziewczyny jak wysoko macię bliznę po cc? Mi się wydaje że moja jest bardzo wysoko, bo gdybym miała ją przykryć owłosieniem łonowym to dziwnie by to wyglądało. jak jest u was?

Gość Znaczy jak dziwnie???
Musiałabyś zaczesywać do góry czy jak???

Gość mama po cesarce26
heh bardzo smieszne niestety nie dałabym rade zaczesać bo włoski za krótkie:) trójeczka to czyli ty też nie masz blizny zakrytej?

Gość an2anet
ja mam na spojeniu i jestem juz po dwoch co do "chaszczy" nie preferuje :P ale i tak bym nimi nie zakryla ciecia :D

Gość an2anet
u mnie tez nie bedzie widac teraz mam czerwone bo jestem 2,5 mies p cc ale sie nie martwie bo majtaski mi zakrywaja bardziej mnie doluje wieksza ilosc kg i ogromna ilosc rozstepów :/

Gość tak gdzieś
na chooj od pipy

Gość rym cym cym
a długo sie taka czerwona utrzymuje, czy szybko blednie?

Gość Ja mam bliznę
dosłownie w miejscu gdzi ezaczyna się kośc łonowa także bardzo nisko i najskapsze figi niskiego stanu spokojnie zakrywają biznę bo jes tona równa z linią owłosienia . U mnie blizna jest blado różowa zaraz po balsamowaniu albo po dobrze ciepłej kąpieli a tak jak już "ostygnie" to ledwo ją widać i prezentuje się raczej jako biała cienka kreska.

Gość Ja mam bliznę
zapomniałam dodać że jestem 8,5 miesiaca po cc

Gość Ja mam bliznę
gruba na 0,5 cm ??? Kurcze to u mnie 1,5 milimetra na wyrost , naprawdę bardzo cieniutkie cięcie tyle że bliznowiec mi się zrobił ale niezbyt wypukły więc nie przeszkadza. Na czerwony kolor blizny są chyba jekieś maści czy kremy?

Gość Ja mam bliznę
Bemkag doiformuj się , może są jakieś kosmetyki na blednięcie blizny. Twoje ciało widać powolutku się goi po jakichkolwiek ranach czy cięciach. Ja kiedyś podczas goelnia nóg drasnęłam się maszynką tak głęboko że kilka lat kreska była bordowa ale po tym czasie jest blada więc i u ciebie pewnie zblednie tyle że może można to przyśpieszyć jakimiś maściami.

Gość Ja mam bliznę
ja mam takie delikatne włoski , bardzo krótkie bo po cc nie czuję się komfortowo z blizną nawet całkiem jasną bo jednak jest w miejscu cięcia takie załamanie (kreska) i to widać i czuję się wtedy jak ....po operacji :D więc trochę maskuję to przygolonymi włoskami. Żeby nie było że lubię gąszcze :D ..przed cc byłam zawsze wydepilowana bo tak czułam się higienicznie .