Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RoyalFlush

Poród a biodra

Polecane posty

Gość Miliana23
Na ogól tak racfzej miednica sie rozszerza razem z szyjką macicy i dlatego juz nic nie jest takie jak po porodzie

Gość chyba takkkk
ja jestem chudsza po porodzie ale w spodnie biordowki takie na maxa waskie juz nie wchodze:(

Gość chyba takkkk
spodnie ktore nosilam przed ciaza

Gość nie wiem czy to prawda
dwójka dzieci, biodra 84

biodra sie rozchodza juz w ciazy, w wiekszosci przypadkow wracaja do normalnosci po porodzie (ale trzeba na to nawet i kilku miesiecy). U mnie bylo jak dawniej kolo 7 tyg po

Pytam bo jestem bardzo wysoka i szczupła.Mam wciecie w talii jednak moje biodra do bujnych nigdy nie należały. w ciazy dużo nie przytyłam, jedynie brzuch okraglutki, 9 mies mi mija... Zastanawiam się więc na ile może zmienić się moje ciało po porodzie?

Gość Mam drugi poród za sobą kilka
dni temu, więc wiadomo, że teraz to ciało dopiero "wraca" do siebie. Natomiast pierwsze dziecko urodziłam 4 lata temu. Wg mnie wcale ciało kobiety po porodzie aż tak bardzo sie nie zmienia (jeśli damy sobie czas). Jak już się nie karmi i od porodu upłynął jakiś czas to wszystko jest ok. Ja też po porodzie schudłam bardziej niż do wagi sprzed ciąży. Biust nawet też się zmniejszył (nigdy nie był wielki), nie mam problemów z jędrnością ciała. Jedyne co niestety mam to rozstępy z pierwszej ciąży. Pomimo dbania pojawiły się. Z czasem zbladły, ale są. Ale co do wymiarów to lepsze niż przed ciążą.