Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia.monia12390

co powinnam zrobic wg Was?

Polecane posty

Gość monia.monia12390

hej, mam do Was pytanie a wlasciwie prosbe o porade. Spotykam sie z pewnym chlopakiem od jakiegos czasu. Ostatnio spedzilismy ze soba 3 mile wieczory - calowalismy sie, przytulalismy.. normalnie jak para. W kinie i na imprezie rowniez zachowywalismy sie jak para. Niestety gdy widzimy sie na studiach, jest tak jak bylo wczesniej - jak znajomi. Nie wiem, czy on potrzebuje wiecej czasu, czy co. Wg mnie to co miedzy nami sie wydarzylo jednoznacznie swiadczy o poczatku zwiazku. Myslicie ze powinnam dac mu troche czasu i poczekac, az to sie wyjasni czy po prostu z nim porozmawiac? dzieki za porady, koko.

Może koleś nie chce wzbudzać sensacji, bo nie wie jakie jest Twoje stanowisko w tym temacie więc faktycznie rozmowa może wiele wyjaśnić.

Gość monia.monia12390
to nie ja pisalam ostatni komenatrz - ktos sie podszywa. niestety debili nie sieja. pozdrawiam, monia.monia12390

Gość paolla3d
mój mężczyzna również ze mną studiuje jesteśmy nawet w tej samej grupie i powiem Ci że na samym początku nie było widać na zajęciach, że coś się dzieje i że się spotykamy, dopiero z czasem zaczynaliśmy sobie stopniowo bardziej okazywać uczucia publicznie nie mówię tu oczywiście o jakimś całowaniu się przy ludziach z roku myślę że ani ja ani on nie chcieliśmy robić od razu dużej sensacji i potrzebowaliśmy czasu na oswojenie się z sytuacją

Gość 89rocznik
mysle ze nieowinnas rozmawiac ze ta sytacja sama sie wyjasni w niedlugim czasie,mysle ze gdy ty zechcesz z nim o tym orozmawiac on moze omyslec ze chcesz go jakos bardziej zmobilizowac ,a jak wiadomo faceci wola sami o tym decydowac i zdobywac kobiete wolnymi kroczkami:) niewiem moje zdanie

Gość monia.monia12390
dziekuje Wam za odpowiedz. Tak, zgadzam sie z takim podejsciem. tyle tylko, ze ostatnio jak sie widzielismy sami - rowniez nie bylo okazywania zadnych uczuc ani nic. Normalne zachowanie - jak znajomi. A dla mnie to, co miedzy nami sie wydarzylo jednak o czyms swiadczy...