Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amme 99999

Prawo Jazdy

Polecane posty

Gość Amme 99999

Jutro będę wyjeżdżać pierwszą godzinkę , mam takiego stressa i nie wiem czemu . A wy jak wspominacie swój kurs ?

Gość a jajajaja
pierwsza jazda na mieście - upocona jak szczur, nie sądziłam, że można jechac więcej niż 20km/h :D

Gość Amme 99999
Ale chyba nie było aż tak zle ?

Gość ona_4 raz
A ja już po jazdach teraz tylko egz. to moj 4 i szczerze brak mi sił,nerwów a o stresie nie wspomne powiem tyle jezdze po Uk mam nadzieje ze zdam tym razem..Pozdrawiam

Gość o jezu moja pierwsza jazda
jechalam chyba z 15km/h :p wszyscy mnie wyprzedzali, a taka bylam spocona, ze hej, ale fajnie bylo:Dnajwazniejsze, ze nie gasl:p

Gość Amme 99999
Ojej ja osobiście chciała bym zdać za 1 tak jak wszyscy a czy się uda to się okaże ;) Moja znajoma zdaje już 7 raz ;/ Słyszałam że jest mega stres przed egzaminem .

stres jest, w ogole inaczej jest w egzaminacyjnej elce niz w zwyklej, najgorsze jest oczekiwanie i to na jakiego sie trafi egzaminatora, raz trafilam na baardzo surowego egzaminatora, a raz na przesympatycznego ale sama zobaczysz powodzenia!:-)

Gość Amme 99999
W tym wszystkim jedynym plusem jest to że egzamin zdaję w Koszalinie i nie ma tramwaj i ;)

Gość Amme 99999
Ekstra. Twoja partnerka, Twój seks. A czemu masz taką usilną potrzebę podzielenia się tym z nami?

scat:o a ja tam zdawalam w Poznaniu jakos tramwaje specjalnie mi nie przeszkadzaly;)