Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piosenka-kobieca

Problemy z koncentracją

Polecane posty

Gość Mia22
Pójdź do lekarze, zrób morfologię ;) Może być żelazo, magnez, tarczyca, zbyt dużo powodów, żeby strzelać ;)

Witaj piosenka-kobieca, osobom takim jak Ty - przemęczonym, mającym problemy z koncentracją, zaleca się zażywanie m.in. magnezu i żeń-szenia. Połączenie tych dwóch składników nie tylko pobudza i dodaje energii, ale wspomaga też pamięć i koncentrację oraz wpływa korzystnie na układ nerwowy i ukrwienie mózgu, podnosząc sprawność umysłową. Nie zapominaj więc o uwzględnieniu w swoim jadłospisie produktów/preparatów je zawierających. Nie chodzi oczywiście o to, byś przyjmowała jak najwięcej tabletek je zawierających, ale ich pełną dawkę. A taką znajdziesz w jednej kapsułce BluMAGU energy jedynego, będącego połączeniem trzech składników aktywnych magnezu, wyciągu z korzenia żeń-szenia oraz witaminy B6. Jeśli dolegliwości nie ustąpią, skonsultuj się z lekarzem. Pozdrawiam, Ekspert Hasco-Lek.

Gość stellor
Mi znacznie pomagają tabletki na koncentrację Mind Up poczytajcie sobie o nich w internecie nie mam pojęcia na czym polega ich działanie jednak gdy miałem stresy i ciężko było mi się skupić to te tabletki znacznie mi pomogły!