Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdystansowana

długo sama, bez seksu, im mniej seksu tym mniej sie chce?

Polecane posty

Gość zdystansowana

Hej dziewczyny! jestem ciekawa jak to jest z Wami, czy to prawda, że czlowiek zyjący w celibacie tęskni za seksem? bo ja mam wrazenie, ze u mnie jest na odwrot, jakby nieuzywany ogran zanikal... nie uprawialam seksu okolo 4 lata, wczesniej mialam chlopakow ktorych raczej nie kochalam, seks nie byl rewelacyjny, al ejednak mnie ciągneło. Teraz mam wraznie, ze moge zyc bez seksu, ze zapomniałam co to jest! a najgorsze jest to ze jestem strasznie zdystansowana do męzczyzn, trochę boję się zblizyc, moze jestem jakaś oziębła? ;|

tak to dziala ze jak nie uprawiasz to organizm sie wycisza i nie wykazuje tej potrzeby, a im mniejszy temeperament sie ma tym to bardziej prawdopodobne... z twojego opisu wynia ze to ten przypadek z oziebloscia nie panikuj :-) to wyzsza szkola jazdy hehe

Gość zdystansowana
w tym problem, że kiedys bylam dosc temperamentna, choc wielu mezczyzn uwaza mnie za zdystansowana, niedostepna, a z czasem sama czuje ze taka jestem

Gość zdystansowana
chciałam dodać, że mam podwyższona prolaktynę, moze to przyczyna hormonów?

niedostepnosc nie znaczy braku temperamentu :-):-) " seks nie byl rewelacyjny" - piszesz... a mnie sie zdaje ze ktos kto ma temeperament tak nie definuje swoejg sexu.... ja jestem temperamentna a jak sex jest nierewelacyjny z danym partnerem to go zegnam, nie marnuje temeramentu na kiepski sex :-) bardziej sobie odpowiedz dlaczego od 4lat nie uprawiasz sexu... maly temperament? uraz fizyczny? prychiczy?

nie wiem co to prolaktyna :-) ale pewnie latwo znalezc u lekarza czy net odpowiedz czy ma zwiazek z sexem :-)

Gość zdystansowana
w moim przypadku jest cos takiego, ze otworzyc potrafie sie tylko przed mezczyzna ktorego dobrze poznam, chyba boje sie byc potraktowana przedmiotowo, tylko do przyjemnosci, jakies dziwne poczucie bezpieczenstwa jest mi potrzebne, ale jak juz mialam partnera to nie dawalam mu wytchnienia :P po takim czasie celibatu, jak dochodzi do zblizenia to panikuje, ze nie najlepiej wypadne w lozku, to jest chyba caly problem

Gość zdystansowana
chyba nikt więcej nie ma takiego problemu :P

Gość cox76
Hej tu Rafał, mam 34lata, 178wzr, ch*jnie obdarzony, poznam Panią 25-45 lat, cel wiadomy. Szczegóły mailem: cox76@op.pl

Gość zdystansowana
up up

Gość zdystansowana
halo! czy naprawde nikt nie ma takiego problemu???? :P