Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

ej mam takie pytanie : )

Polecane posty

tylko ta sosynka brzmi ...:o nawet nie gejosko a jak jakas laska zaraz obaczym jakes przetworzył Malorce i czyś nie zbeszcześcił :classic_cool:

ale nie sugerowałem sie oryginałem bo po prostu wziałem vokal i tak sobie muzyczke dorobiłem : ) na necie sa rozne acapele bez muzyki wiec skorzystałem : )

no fajne nuty masz, niektorych nawet nie słyszalam nigdy np. sosynka - Electronic desert storm masz dobre ucho!:classic_cool:tfurż dalej tako Ci ja rzecze Twoj osobisty podszyw :classic_cool:

spoko oryginal tamtego brzmi jak tzipa wygolona do miesa :classic_cool: za to Twoj kawalek jest super! taki zadziorny jak ogórek w hamburgerze (to mial byc komplement(

aha dzieki :classic_cool: electronic desert storm tez mi sie podoba bo jest jak to mowisz takie agresywne i zadziorne : ) jakis motyw i według upodobań cos stworzyłem : )

Gość dsdfsdfds
a co ty masz na twarzy????????? tragedia

och sossssie to jak bede miala jakas nute(ostatnio mialam pomysla) żeby coś starego stary wokal zmixowac z techniawka to bede juz wiedziala do kogo se kierowac :classic_cool: nareszcie dj w naszej kafeteryjnej rodzinie ;)

Gość Paniczka.wka...
Sossss ma piekny trzydniowy zaroscik a co :P nie rozumiem bulwersacji nuta w porzo

Gość AuuruuS
Co tam słychać jak tam życie Sosssss?:classic_cool: Wiem,że to dziwne pytanie jak na tę porę roku ale z uwagi na to iż były już takie tematy zapytam:gdzie tam uderzasz na Sylwestra?:classic_cool:

Gość AuuruuS
Sossssss a moge liczyć że przyjdziesz na moją wigilie klasową?

Gość AuuruuS
A tak swoją drogą to czy tych ludzi już nie porąbało.Ostatnio było już chyba kilka takich tematów że ktoś ma problem bo albo nie ma gdzie iść na Sylwestra albo nie ma z kim.Czy im się troszkę terminy nie powaliły?:classic_cool:Ja rozumiem że na rynku sprzedaż bombek i upominków związanych z Bożym Narodzeniem rozpoczyna się już w pierwszym tygodniu po świecie Wszystkich Świętych ale czy w głowach ludzi jest podobnie?

Gość AuuruuS
zupełnie nie rozumiem ludzi którzy rok temu zostawili wystawieni i dlatego w tym roku wolą wczesniej sobie coś załatwić

Gość Auuruus
01:35 [zgłoś do usunięcia] AuuruuS Sossssss a moge liczyć że przyjdziesz na moją wigilie klasową? Ten podszyw mnie nawet rozbawił:classic_cool:

Gość Auuruus
01:37 [zgłoś do usunięcia] AuuruuS zupełnie nie rozumiem ludzi którzy rok temu zostawili wystawieni i dlatego w tym roku wolą wczesniej sobie coś załatwić :D Aaaaa ROZUMIEM.O to Chodzi:D

Gość AuuruuS
ja co roku mam takiego sylwestra że nie wiem w co cycki wsadzić ide na 3 bale 2 potancówki odwiedzam honorowo 8 melanży i jak wychodze to juz jest 2 stycznia

Gość AuuruuS
moją kreacje szykuje w ostatniej chwili tak aby nikt nie podpatrzył mojego pomyslu rok temu przebrałam się za josefa fritzla

Gość Ciocia Yadzia cool
Do Auuruus Baranie Bakłażanie.Jak się podszywasz to chociaż wymysl coś na poziomie.:classic_cool: Sossss słuszna uwaga.Ale mimo wszystko napisze że prawda jest taka iż jak ktoś Dupi 24/7 na tym 4um to niech potem yapy nie rozdziawia że nagle nie ma z kim i gdzie tak jak tu niektórzy. Zwłaszcza Ci co tu się podszywaja:classic_cool:

Gość Ciocia Yadzia cool
Nie mam na myśli kopulacji z każdym z moich znajomych, ale w seksie oralnym nie widzę nic złego. A Ty sosssssik?