Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewyzyty

Skąd wziąć ludzi na domówke?

Polecane posty

Gość Niewyzyty

Wiem, ze to może z pozoru głupie pytanie, ale miałb ochotę urządzić dzikae, zajebista imprezę. Taką z pijanstwem, zajebistymi dupeczkami I fajnym klimatem I nie wiem kogo na nią zaprosić. W robocie (na prawdę gównianej) same stare dziadku, nudziarze I zaobraczkowani 'tatusiowie'). Studia juz dawno za mna, a sąsiadów mam bezbadziejnych. Patrze w książkę telefoniczną I okazuje sie, ze mam tam jedna raptem łaskę (w dodatku taka, której nie trawie) I nawet nie wiem z kim sie wybrać do kina. W kontaktach z gadu-gadu to samo. Same jakieś supt z internetu, albo zarozumialcy, z którymi nawet nie utrzymuje kontaktu. Skąd wziąć towarzystwo na taka imprezę. Oczywiscie z umiarem. Tak, zeby nad ranem nie okazało sie, ze wynieśli mi pół mieszkania, albo zdemolowali pol chalupy

Gość nie dalabym tyle
moze z kafe? :classic_cool:

Gość Niewyzyty
Poważnie pytam. Lasek z internetu mam od (wiadomo czego! ) tyle ze w większości ich nawet nie widziałem na oczy. Wolalbym LUDZI Z REALA!!!!!!!

Gość Royall
Chmm jak rozumiem potrzebujesz kilku osób a być może kilkunastu w celu stworzenia sztucznego tłumu?:classic_cool:Podaj gg.Zastanowimy się wspólnie jak ten problem rozwiązać i jak zrealizować ów zamysł.:classic_cool:

Gość Toff McFARR
02:55 [zgłoś do usunięcia] nie dalabym tyle moze z kafe? O tak.Lepszego pomysłu bym nie miał nad ten:classic_cool:

Gość nie dalabym tyle
Toff McFARR 02:55 [zgłoś do usunięcia] nie dalabym tyle moze z kafe? O tak.Lepszego pomysłu bym nie miał nad ten to moze pomozeme ałtorowi? :classic_cool:

Gość Niewyzyty
Z góry serdecznie dziękuję za oferowaną pomoc. Rozważe wasze propozycje. Jest jeszcze trochę czasu. Uprzedzam jednak iż chciałbym zorganizować coś naprawdę konkretnego i potrzeba do tego konkretnych ludzi. Wiecie. Marzy mi się tak melanz taki wprost z clipów SnoopDOGGA I Dr Dre. Określibym to jako fucked up party 4 bitchazz niggaz mothafukaz nasty fukaz yo.Wicie Rozumicie o co kamann?Wódka ma chodzisz pijana po stole.Johnie Walker lać się ma biusty chętnych pan.Pod wejściem ustawiony kontener gumek i cygara długie jak co najmniej mój sprzęt.LA FUCK California ma być. I kobity nago. Wiecie co jest?Chwytacie?:classic_cool:

Gość Toff McFARR
Nie dałabym tyle -Uważam że moglibyśmy pomoc autorowi. Kryteria i warunki już znamy. Ja bym tylko dodał od siebie iż można by było przy okazji zorganizować jakąś taka imprezę naprawdę integracyjna dla wszystkich z Kaffe. Co sądzicie na ten temat.?Myśle iż znalazłoby się kilkanaście conajmniej interesujących osób.Myśle iż mogła by się w tej sprawie np wypowiedzieć Pśp.Co uważacie na ten temat?:classic_cool:

Gość Ale Aneta to nie
Ha -p!A Mistrzem Ceremonii będzie Sossss :classic_cool:

Gość Niewyzyty
Kontenera gumek być nie musi. Reszta się zgadza. Numer jak wyżej!

Gość nie dalabym tyle
kontener gum bym sie nawet nie przydał :D

Gość Rybołów Alojzy
Hej a gdzie ta impreza by miała być?To znaczy w której części Polski?

Gość nie dalabym tyle
niewazne gdzie, i tak sie skonczy przed komputerami :classic_cool:

Gość Niewyzyty
Kontener gum kontenerem gum, a impreza integracyjna tutejszych 'ziomkow' ich imprezą. Ja pytałem skąd wziąć ludzi na swoją

Gość nie dalabym tyle
kolega chyba nie chce ekipy z kafe :D

Gość Rybołów Alojzy
nie dalabym tyle niewazne gdzie, i tak sie skonczy przed komputerami ha HA :D myślałem że je...jak to przeczytałem:D Nie to bym tak myślał ale myślałem że je...e autentycznie:D

Gość nie dalabym tyle
czyz racja nie jest po mojej stronie? :classic_cool:

Gość Boomonon
Autorze. Jak sądzę nie jesteś do końca przekonany czy chciałbyś imprezy z Kaffetęrianami.Myśle że moglibyśmy Cie do tego przekonać. Ale ok. Wiem o co Ci chodzi. Po prostu pytasz co zrobić by zorganizowac ludzi na domowke i żeby to była dobra domowka.Nie jest to takie znow proste. Napisze tak. Napewno nie byle kogo i nie jakichs tam ludzi przypadkowych. Nie twierdze iż takie coś by w takim układzie nie wypalilo ale wszyscy wiemy że jakby doszło do szkód to ch wie co kto i tak dalej. Byle kogo to nie. Jeśli Ci zależy na tym aby to miało ręce i nogi to może poszukaj u Siebie. Np jak jesteś na studiach to kogoś ze studiów a jak siedzisz w mieście i chodzisz do szkoły to może kogoś stamtąd. Chmm Sam nie wiem. Prawdę powiedziawszy to się nad tym nie zastanawiałem. Może poznałeś jakąś ekipę na wakacjach albo są jakieś lokalne serwisy towarzyskie tam gdzie mieszkasz gdzie się ludzie zbierają na dyskusje i poprzez to bliżej da się kogoś poznać.?

Gość Rybołów Alojzy
03:52 [zgłoś do usunięcia] nie dalabym tyle czyz racja nie jest po mojej stronie? No nie wiem. Ale w ściśle określonym układzie rzeczy i zjawisk można zaryzykować stwierdzenie ze racja jest po Twej Stronie choć prawda pewnie leży tam gdzie leży i pewno gdzie po środku.:classic_cool:

Gość Fucked Upper
Ja mam pomysł. Niech KSU zrobi imprezę. A my wraz z autorem tematy wszyscy się u Niego pojawimy:classic_cool:

Gość nie dalabym tyle
najpierw musisz zapoznac jakas ciekawa ekipe, mozesz ich poznac w pracy, na uczelni, na koncertach, nie wiem, no cos co lubisz, to znajdz ludzi ktorzy tez to lubia, bedziecie nadawac na tych samych falach, wtedy jest szansa na impreze, bo bez znajomych to co, obcych z ulicy nie zgarniesz przeciez

Gość nie dalabym tyle
o, ksu lubi imprezy pewnie, na pewno sie zgodzi, co ksu? :classic_cool:

Gość nie dalabym tyle
ło, bieszczady! to proponuje by ta impreza odbyla sie w sylwestra, co wy na to? akurat nie mam planow (((:classic_cool:)))

Gość KRq 6
No właśnie. Jak w takim układzie zorganizować porządne i godne zaufania towarzystwo jakie będzie się potrafiło dobrze zabawić przy stałym parytecie męsko-damskim.O to jest pytanie!Jakieś pomysły!Wbijajcie jeśli macie propozycje!:classic_cool:To wbrew pozorom dobry temat.

Gość Rybołów Alojzy
Nooo Ta Impreza w Bieszczadach było by coś.Powietrze ponoć dobre na kac.Piwnica pełna. Jeszcze tylko towarzystwo i ten pasztet:classic_cool: