Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewyzyty

Skąd wziąć ludzi na domówke?

Polecane posty

Gość Rybołów Alojzy
*Parytet znaczy się :D :D :D :D ps głodnemu "pasztet"na myśli:classic_cool:

Gość No to ludzie trzeba się
jakoś zgadać. Chyba że KSU zapije i zapomni kluczy do piwnicy :classic_cool:Jakąś popitę i dobre żarcie do Gospodarza oczywiście trzeba jako wkład przynieść i ewentualny "zapas"gdyby się nieoczekiwanie piwniczna rezerwa skończyła. Oj coś czuje że po takim sylwestrze u KSU jakby mojej wątrobie by rączki wyrosły to by mnie chyba udusiła. A ja czasem też tak mam że jak pójdę w tango to rozsądek stoi tylko pod ściana i się przygląda:classic_cool:Ufff Pomyslimy.Może by i coś z tego było. Ja tu zauważyłem że pewne Panie to by chciały odwiedzić tę Bieszczady oj chciałyby

Gość nie dalabym tyle
mozemy przywiezc PASZTETY :D

Gość nie dalabym tyle
ups! parytety :classic_cool:

Gość nie dalabym tyle
dobra, spadam spac, dobranoc 🖐️

Gość Niewyzyty
Bionion: BINGO!!! Absolutnie trafiłes sedno sprawy (czyli tego, o co mi chodzi). Tyle, że tak jak już wspomniałem w pierwszym poście w robocie towarzystwo MEGA ch...we. Studia już dawno mam za sobą, a na lokalnym forum tego górniczo-agroturystycznego zadupia, gdzie mieszkam średnia wieku to ok. 16 lat. Poza tym nie bardzo czuje z tymi ludźmi klimat, więc nie wiem, czy moja wizja fajnej imprezy integracyjnej byłaby chociaż w niewielkim stopniu zgodna z ich wizją (głupio, zeby dorosły koleś zapraszał na imprezę 16 letnich smarkaczy). Niemniej jednak doszedłem do wniosku, ze co dwie głowy to nie jedna, a nas wiecej tym weselej (czytaj: może ktoś coś kreatywnego i pomyslowego wymysli). Oczywiście na imprezę u KSU tez sie piszę ;p