Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polik

Czy w Polsce też się tak da?

Polecane posty

Gość polik

Oglądałam ostatnio program na kanale TLC "Łowcy promocjii". Facet zrobił zakupy za ponad 2 tyś. dolarów a zapłacił 200 dolarów bo na wszystkie produkty miał darmowe bony powycinane z gazet. Czy w Polsce też są takie kupony?bo ja się osobiście nie spotkałam.

Gość prośba małła
wontpie

Gość erwrw
tez widzialam ten program pare razy, ale nie wydaje sie zeby u nas bylo to mozliwe, ci ludzie kupuja ogromne ilosci rzeczy za bezcen, ja nie widzialam u nas takich kuponow.

Gość pewnie to od
bardzo wątpliwe. U nas najczęściej od razu przy jakiejś promocji jest info że nie łączy się ona z innymi promocjami. A inna sprawa że w USA złote czasy też sie skończyły i poczuli co to kryzys więc wcale się nie zdziwię jak się im te kupony i promocje skończą bo sklepom się przestanie to opłacać.

Gość polik
Tylko tam jak widać jest to na ogromną skalę a u nas nawet jednego głupiego kuponu nie można znaleźć

Gość wooow
Polacy są dla wszystkich dojnymi krowami pracującymi za miskę ryżu. Nam nikt niczego nie da za darmo. Wielkie sieci nie mają w tym interesu, bo w ich interesie jest transferowanie maksimum zysków za granicę, a polskie sieci? Tym bardziej niczego nie dadzą

Gość to i takłagodnie
nie da się. Są pojedyncze kupony na niektóre produkty, w niektórych sklepach- np Rossman. Ale to są małe zniżki (do 30%) ewentualnie kupony "dla wtajemniczonych"- np kupując jakiś kosmetyk drugi dostajesz gratis, albo kupujac 4 puszki karmy dla kota- 4 kolejne masz za 1zł... Na razie nam nie grozi kuponomania :(

Gość kalafiorek. . . . .
w takko w gazetkach reklamowych, były 3 bony, 20% na wszystkie produkty - ciuchy i dodatki