Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiwstyd takiwstyd

mega wstyd, taka stara a......

Polecane posty

Gość takiwstyd takiwstyd

zlalam sie w nocy :o kuna mialam jakis sen i w tym snie poszlam do kibla usiadlam na klop i zaczelam sikac, no i zaczelam sie wybudzac bo czuje ze cos nie tak :o a ja mokre majty mam :o 21 lat a zlalam sie w lozku :o 5 minut przed tym jak mialam budzik nastawiony :o kurna, zdarzalo mi sie to czasem ale myslalam ze juz wyroslam z tego :o czasami mialam w nocy bardziej pelny pecherz, ale sie budzilam i szlam normalnie do kibla a tu :o az wstyd gdzies nocowac czy z chlopem spac :o ja piertole jaka siara :o:o:o

Gość zatrzask
jak można w majtkach spać ?

Gość takiwstyd takiwstyd
oj spie w gaciach od pizamy, ale co za roznica, chodzi o fakt ze zlalam sie w lozku :o

Gość takiwstyd takiwstyd
Quis, a Tobie sie zdarza? pewnie nie rany serio siara, bo jakbym spala akurat u kogos albo z kims :o mama mowila ze to objaw oslabienia, ale ja sie nie czuje oslabiona ani chora :o to nie wiem :(

tez miałam kiedys taki problem brałam tabletki na powiekszenie pecherza, poniewaz w nocy stawalo sie meczace, wstawanie po x razy do wc. Koszmar sie zaczał jak zaczełam wspołżycie. Podczas stosunku musiałam ze dwa razy skorzystac z wc.

Gość taka mala rada.....
pij mniej wieczorem to i pecherz bedziesz miala mniej pelny. albo nastawiaj budzik na 5 rano. wysikasz siei dalej spij.

Gość takiwstyd takiwstyd
no tak w wieku 8-9 lat to jeszcze nie wstyd ale 21 to obciach juz :o no wlasnie czasami wiecej pilam przed snem, albo jak zasypialam to czulam ze chce sie siku ale nie chcialo mi sie wstawac ale nic sie nie dzialo, a wczoraj duzo nie pila, i wysikalam sie przed snem i masz :o

Gość week of view
ale nikt nie widzial?;-p

Gość helouua
takiwstyd takiwstyd idź z tym do lekarza,bo to nie jest zdrowy objaw.Nawet przy pełnym pęcherzu nie powinnas sie posikać. Ja bardzo często mam w nocy pełny pęcherz ,śni mi sie ,ze sikam gdzies,a nie posikam sie realnie,mimo,ze od jakiegos czasu cierpie na nietrzymanie moczu.

Gość helouua
Quis leget haec? Niestety,ale to nie ejst normalne i nie każdemu sie zdara,to objaw choroby.Jak nie somatyczny,to psychologiczny.

Gość takiwstyd takiwstyd
moze i przesadzam, ale moze to temu ze jak pare lat tamu ze smiechu sie posikalam to sie kolezanka smiala ze mnie, to teraz mysle ze czy ze smiechu czy w nocy to nie wypada i ze to obciach :o najgorsze ze na wieczor zawsze musze wypic szklanke wody bo musze popic tabletke, chyba musze po prostu wczesniej ja pic

Gość taka mala rada.....
po prostu mialas bardzo gleboki sen.snilo ci sie ze sikasz i to zrobilas. mi sie kiedys snilo cos strasznego, bardzo plakalam we snie i jak sie obudzilam to mialam mokre policzki i poduszke. oczy czerwone bo plakalam naprawde.

Gość helouua
taka mala rada.....nie wmawiaj autorce,ze to normalne,ze przy mocnym snie mozna posikac sie w wieku 21 lat.To objaw choroby.

Gość helouua
taka mala rada.....co innego płakać przes sen,mówic,nawet polucje,czy orgazmy u kobiety są normalnoscia. Moczenie nocne nie jest normalne.

Gość takiwstyd takiwstyd
tylko ze mi sie to nie zdarza czesto, w sumie to nawet nie pamietam kiedy mi sie to ostatni raz zdarzylo, raz na rok moze, cos takiego, no i mowie, czasem mam w nocy pelniejszy pecherz a sie budze, albo do rana wytrzymuje i dopiero rano ide siku wiec nie wiem dlaczego czasami to sie zdarza

Gość helouua
takiwstyd takiwstyd Koelżanko,do lekarza idź i porób wyniki,szczególnie moczu.A i USG pęcherza moczowego i nerek by Ci sie przydało. Osoba dorosła nie powinna mieć nawet jednorazowych wpadek nocnych z moczem jeżeli ejst w pełni zdrowa. Juzpisałam,ze od jakiegos czsu cierpię na nietrzymanie moczu,ale w nocy,nawet przy pełnym pęcherzu,przy snie o sikaniu nie popuszcze ani kropli.Jedynie przy wysiłku mocz popuszczam.

Gość ddssssskkkkksskkkkkssskkkkksss
Siara jak nic, ale ja mialam milion razy gorsza. Zlalam sie tak samo w noc w ktora zaszlam w ciaze...