Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasoaaa

DUKAN RYTM 2/0

Polecane posty

Gość pasoaaa

Hej:) Zaczynam od dziś diete. Myslalam o dukanie i wybralam troche bardziej lightowa wersje ze wzgledu na troske o zdrowie tzn.: 2 dni czystych protein a 5 dni normalnego, aczkolwiek dietetycznego jedzenia. mam wolne dwa dni wiec akurat zaczne faza uderzeniowa. Do tego: rollmasaz, 2 x tyg cwiczenia + sauna, mysle jeszcze nad elektrostymulacja... Do Sylwestra musi byc z 10 kg mniej! :) codziennie bede zdawac relacje z postepow;) moze ktos dołączy?:) start: 31.10.11 72kg :(

Gość rekcooma
wiesz co? myślę, że to nie taki głupi pomysł sama byłam na dukanie w zeszłym roku i pozwalałam sobie na małe "grzeszki" tylko u mnie tryb był odwrotny ;) 5 dni diety - w trochę luźniejsze teraz jestem na dukanie, bo jeszcze kilka kilo mi zostało i od 17.10 poszło 1,5 kg :) powolutku do przodu pozdrawiam!

Gość pasoaaa
Dodam jeszcze cytat z ksiazki:) "Innym wariantem 2/7 jest 2/0, to znaczy dwa dni w tygodniu czystych protein i pięć dni zwyczajnych, bez specjalnej diety, lecz również bez zbytnich ekscesów. Jest to kuracja i rytm, które najlepiej odpowiadają kobietom z cellulitem, często bardzo szczupłym w górnej części ciała, w biuście i na twarzy, ale obdarzonych wybujałymi biodrami i szerokimi udami. Kuracja ta pozwala zwłaszcza z leczeniem miejscowym (mezoterapia) uzyskać doskonałe wyniki w miejscowej utracie kilogramów, oszczędzając w jak największym stopniu górną część ciała" str. 89