Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitkoolka

Skąpy Facet/Ciąża/Utrzymanie studentki

Polecane posty

Gość Anitkoolka

Witam mam 21 lat, byłam studentką zaszłam w ciążę z chłopakiem z którym jestem od 2 lat. Rodzice robią mi wesele ( wiadomo pożyczka itp) Ja nie prawcowałam , jest nam naprawdę ciężko teraz bo okazało się że mame zwolnili z pracy , tata nas utrzymuje. Mój narzeczony ma swój sklep z meblami ( prezent od rodziców) zarabia powyżej średniej krajowej, Rodzice mówią mi że skoro jestem jego prawie żoną,nosze jego dziecko pod sercem to On powinien o mnie dbać,zaś On mówi że rodzice chcą sie pozbyć mnie i nie wyda na mnie nawet grosza bo nie ma ... Ostatnia sytułacja , nie mam butów,chodze w adidasach wszystko jest na mnie małe , mój facet powiedział że jakoś to przeżyje i wydal 1500 zl na swój samochód... podkreślając cały czas czas że nie ma grosza pieniędzy. Wczoraj byliśmy prosić na wesele mojego wujka on powiedział że niestety nie przyjdzie bo ma żałobe ze strony małżonki i dał nam 500 zł Oczywiscie mój facet wszystko zagarnął i stwierdził że u niego w domu pieniążki są bezpieczne... Co o Tym myślicie? Pozdrawiam A.

Gość Anitkoolka
Proszę o pomoc i to nie jest żadna prowokacja , po prostu nie wiem co robić ....

Sadze , ze oboje jestescie smarkaczami, którym zachciało sie bawic w dorosłe zycie. Swoja droga, bardzo ciekawy tok rozumowania Twoich rodziców ...:P

Gość myslimy ze...
jestes skonczona kretynka skoro planujesz wyjsc za niego za maz.

Gość Anitkoolka
No mój facet nie moze byc smarkaczem mając 26 lat,przyznam ciąży nie planowaliśmy ...

Gość Anitkoolka
Jest moim pierwszym facetem kocham go ponad wszystko, jednakże kiedy pojawiły się problemy finansowe wszystko zaczęło się zmieniać ...

Gość Marilenka
Może nie powiedziałabym Ci tegomtak dosadnie, ale zgadzam się z wypowiedzią powyżej. To nie jest normalne co on z Tobą robi, absolutnie.

Gość cbjk
CZEMU MAMY MYSLEC ZA CIEBIE???????????????? OPISALAS JAKBY CIE TA SYTUACJA CIESZYLA DLATEGO DURNE PROWO

Gość Anitkoolka
Mama mówi że tą kase co dał nam wujek powinnam zainwestować w siebie , buty kurtka,sweter staniki , a z 200 zl odłożyć na wizyty do lekarza (100 kazda wizyta) za każdą wizyte płacili mi póki co rodzice, ale odkąd mama straciła pracę po prostu nie mogą mi pomóc , mam jeszcze małą siostre ( 10 lat) i ona zapewne ma większe potrzeby niż Ja.

Gość myslimy ze...
jestes zalosna dziewczyno..po co wchodzisz do bagna? ciezko jest z bagna wyjsc!

Gość badurka
to prowokacja i to marna

Gość Anitkoolka
ale kuźwa ! dlaczgo myslicie ze to prowokacja ! potrzebuje po prostu pomocy , nie potrafie sie sprzeciwiać , chyba po to jest forum że pisać o tu o wszystkim !!!

Gość rikia
Nie kocha się ponad wszystko.. Kocha się za to jakim ktoś jest człowiekiem.

Gość grotek
ja myślę prosto- facet cie nie kocha. I lepiej poczekaj z tym ślubem, bo może to być najgorsza decyzja w Twoim zyciu!

Gość Anitkoolka
On jest cudownym człowiekiem... Po prostu chyba całe zycie łożył sam na siebie i teraz nie potrafi dopuscić mysli że teraz ma mnie utrzymywać a co do tego dziecko...

Gość Anitkoolka
Ale jak mu powiem że chce od niego jakąś kase to wyzwie mnie od materialistek !!

Gość justyna xxxd
wystap o alimenty na siebie i dziecko pozniej

Gość Anitkoolka
juz wiem zrobie mu loda z polykiem ,dostane na buty od mojego pieknisia , kocham go nd zycie

Gość gsdfghsadfghsdfg
jestes glupia jak t6e stare buty durna cipa apozlno doradzic usun ciaze i koncz st8udia lub idz do pracy twoje zycie soboe popirdolilas a teraz prosisz o rade na kafeterii tutaj wiocha z reguly to ci powiedza ze wszystko bedzie dobrze ja ci mowie ze smierdzo gownem http://www.youtube.com/watch?v=YuFco-lglj0

Gość Marilenka
Jesteś niepoważna jeśli nie. Hcesznod niego wymagać pieniędzy, nikt Ci nie pomoże zntakim nastawieniem, zacznij od siebie.

Gość justyna xxxd
jak za niego wyjdziesz wystap o pieniadze z tytulu zaspokajania potrzeb rodziny na ciebie i dziecko do sadu

Gość Marilenka
Miało być, jeśli nie chcesz wymagać od niego pieniędzy.

Tak to jest jak sie ładuje w dzieci i małżeństwo zanim sie szkołe skończy i chociaż rozpocznie jakąś prace... no ale cóż stało sie i on wiedząc jaka jest sytuacja powinien Ci pomóc, i nie mówie tu o całkowitym utrzymywaniu ale na głupi sweter nie powinien Ci żałować źle to nim świadczy

Gość rikia
A w którym jesteś miesiącu ciąży, ile zostało Ci do końca studiów i czy już razem mieszkaliście kiedyś?

Gość grotek
może i jest cudownym człowiekiem, ale nie dla ciebie. Jeśli facet kocha chce dla swojej kobiety jak najlepiej. A już szczególnie kobiety, która nosi jego dziecko. Nie wychodź za niego, bo będziesz tego żałowała.

Gość Anitkoolka
chyba po to jest forum że pisać o tu o wszystkim !! dlatego wam napisze to dziecko nie jest jego, tylko tescia ale jak przyjdzie co do czego to geny sie zgadzaja, mysle dlatego tesciowa mnie nie lubi.ale co mi po tej sarej zdzirze , jak nie dostane syna to wezme tescia

Gość gsdfghsadfghsdfg
widzisz? co za wiocha juz ci pisza ze codownym czlowiekiem jest ja bym osrala twoj temat ale nie chce zwalac ten facet to skurwysyyn a ty takm durna ze nawet nie wiesz to koszmar po prostu koszmar

Gość Anitkoolka
do konca studiuw zostalo mi 5,5 roku i jezdem w 3 tygodniu,chyba dobze mysle poradzce

Gość Anitkoolka
gsdfghsadfghsdfg------ dziekuje za pomoc ale ja ich kocham i tescia i przystzego menza a dziecko niech dwoje placom i bedzie ok

Gość gsdfghsadfghsdfg
to musi byc prowo nikt nie jest tak glupi