Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawcanieprzyzwoity

DLACZEGO CHĘ WYJECHAC Z POLSKI, za i przeciw

Polecane posty

Gość znawcanieprzyzwoity

Przeciw: -bo to katolicko fanatyczny kraj - wszechobecne wścibstwo i zawiść -powszechne złodziejstwo i oszustwo na poziomie POlitycznym jak i społecznym - brak zdrowej alternatywy ( albo PO albo PiS, albo KK) -jeśli nie jesteś KK to jesteś wrogiem (przywiązanie do tradycji pogańsko-katolickiej) -brak perspektyw na godne życie - nieuczciwość władzy POlitycznej i sądowniczej -ludzie służą interesom władzy a nie na odwrót - ogólny syf i bałagan Za: -rodzina - polskie morze -polskie kobiety ;)

Gość week of view
nie chce bo za duzo mnie tu trzyma,chyba jestem patriotka,nie lubie zimna i deszczu

Gość Japppaaaaaaaa!
nie chce bo za duzo mnie tu trzyma,chyba jestem patriotka,nie lubie zimna i deszczu No ! W Polsce nie ma zimna i deszczu! :D:D

Gość MiauczynskiAdas_Adam
Ja wyjechałem bo Wkurwialem się ma każdym kroku i wkurwiam nadal

Gość week of view
japa nie czepiaj sie:-P pierwsze co mi do glowy przyszlo to wyspy stad ten deszcz. Ps myslalamm ze tam zwariuje

Gość Wyjechalam i nie wroce!
Poprostu mi sie w polsce nie podoba bo ja jestem artystka :D

"znawcanieprzyzwoity Max tez che zobaczyć ta rewolucje, al;e zapewne skończy się ona 5 rozbiorem POLski mam tutaj wrogów, ale w dupie ich mam" Jak na razie przewiduję że sytuacja groźna moze być za kilkanaście lat:O.

Ale ja pisze o szczególnie groźnej sytuacji-Pluton będzie wtedy na początku znaku wodnika a to prawie jak wtedy jak był w czasie 2 wojny światowej :O.Chociaż aktualnie Pluton jest w miejscu gdzie był na początku rozbiorów Polski:O.

" 10:48 [zgłoś do usunięcia] znawcanieprzyzwoity czy uważasz ze decyduje za nas układ planet?? głupota narodowa nie zależy od układu planetarnego mam tutaj wrogów, ale w dupie ich mam" Uważam to nie jest najlepsze słowo bo ja wiem:P.Na podstawie tego wywróżyłem pewne rzeczy i co gorsza się sprawdziły:O.Chociaż łatwiej porównać kto do kogo pasuje:classic_cool:.Do mnie nie pasuje np. angelina jolie:P.

Gość sorry ale zagranica
jesy juz pelno ''polskich '' kobiet.