Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dontmatter

Zdradzona ?

Polecane posty

Gość Dontmatter

A wiec jestem z chlopakiem od roku ... w te sobote nasza rocznica .. niby powinno byc super ale tak nie jest .. ostatnio w naszym zwiazku troche zle sie dzieje. Z jakies dwa tygodnie temu zauwazylam ze moj facet pisze smsy z inna laska , wiem ze umawial sie z nia na spotkanie bo mu przejrzalam telefon gdy nie widzial ;/ myslalam ze jednak sie z nia nnie spotka. Chyba sie przeliczylam ...:( w te sobote wzielam jego telefon by sprawdzic czy moze nadal z nia pisze i wcale sie nie pomylilam .. z smsow wynikalo ze sie spotkali i jeszcze ona mu pisze ze jej jakies malinki na jezyku porobil :( wiem ze to moze oznaczac tylko jednoo. Gdy przyszedl to mu wszystko wygarnelam ... on oczywiscie zaprzeczal mowil tylko ze jestem jego skarbem i ze mnie mocno kocha i ze jestem jedyna :( wiem ze to moga byc tylko puste slowa ... kocham go i mi na nim strasznie zalezy i nie chcialabym przekreslac go od tak ... ale nie wiem czy mam byc z facetem ktory mnie zdradza ... sprawdze go ostatni raz w ten weekend i gdy beda tam smsy od niej i ze znow sie znia spotkal ... to chyba z nim skoncze :( bardzo tego nie chce ale nie chce byc caly czas oszukiwana :( bardzo cierpiee Co wy mysliscie na ten temat ??

Gość adelllle
jesteś zapóźniona w rozwoju, czy jak?

Gość week of view
ale oszust....ja bym sie tak latwo nie dala, niech wie ze z toba nie mozna pogdrywac, bo jak mu pozwolisz to bedzie cie walil po rogach.

myśle że jesteś pierdolnięta i to ostro jebnięta brak słów ile masz lat?12? jaka debilka normalnie

Gość zegda
kopa w dupe dziadu a n ie sie zastanawiasz nad tym co oczywiste

Gość terinella
masz dowody na co jeszcze chcesz czekac kiedy on juz wie, ze jest kontrolowany moze uwazac zeby nie zostac zlapany co nie znaczy, ze nie bedzie miał na czym byc

Gość zabadddo
Jesteś chroniczną idiotką?

Gość milivanilii
Ależ nie martw się - on cię kocha :)

Gość milivanilii
i szanuje :)

Gość Dontmatter
jestescie pojebami .. wiadomo tu nie mozna liczyc na jakiekolwiek porady, nie rusza mnie to ze wyzwiecie mnie od idioteek czy glupich cip ..!

HAHAHA on by się pieprzył z tamtą laską na jej oczach, a ona dalej by się zastanawiała czy to była zdrada :D jesteś taka tępa, że facet cię zdradza, pewnie z mądrzejszą haha

Gość Dontmatter
dobrze wiem ze zdradzil ... zastanawiam sie co mam zrobic ...

masz dowody na zdradę, a jeszcze się pytasz? ogarnij się!!!!! on ci ładuje kity, że cię kocha a ty to łykasz jak pelikan. Tonący brzytwy się chwyta!

Co masz zrobić? Nie rozumiem pytania ? to chyba logiczne, że odejść od chuja. Jesteś jakąś masochistką czy co?

Gość grizzzzli
No jak co masz zrobić. Kup mu bukiet róż na rocznicę i przeproś za bezpodstawne podejrzenia. Ubierz seksowną bieliznę i nastaw tyłka, żeby chłopina sobie na głupiej piczy zaruchał

Gość week of view
powiedziec wam cos wy przemadrzali kafeterianie, ktorzy pozjadaliscie wszystike rozumy i macie nieograniczona niczym wiedze w kazdej dziedzinie i bagaz doswiadczen wiekszy niz moja prababcia NA MILOSC NIE MA MOCNYCH. Dziewczyna chce sie wyzalic a wy ja zjechaliscie. O Sodomo i Gomoro :-/

Gość grizzzzli
nie lubie takich tępych dzid kobieta z klasą powinna się szanować a nie mazgaić na forum

Wygarnęłaś mu i co? Okazała się, że facet się wypiera. Ty mu nie ufasz, on Cię okłamuje. Czego od nasz oczekujesz? Jeśli Cię zdradza i jeszcze okłamuje - będzie robił to dalej. Ty będziesz cierpiała, on się zabawiał. Jeśli coś zrobisz, zmienisz - będziesz mogła zmienić życie na lepsze. To Ty musisz dokonać wyboru i odmienić swój stan ...

Gość oj kobieto....
przeczytaj co napisałaś...."dobrze wiem ze zdradzil ... zastanawiam sie co mam zrobic ..." Zero poczucia własnej wartosci... pozwalasz sie traktowac jak szmate i jeszcze pytasz sie co masz robic... ech.