Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgffgfggfgfg

czy oplaca mi sie uczyc do matury? pytam powaznie

Polecane posty

Gość gfgfgffgfggfgfg

mam w tym roku mature,no mam pecha ze to w tym roku akurat wypadlo bo mam dylemat.Coraz bardziej wierze w koniec swiata za rok.Jesli bylby naprawde nie chcialabym ostatniego roku zycia zmarnowac na nudną naukę i wolalabym calkiem olac tą zjebaną szkołe.A z drugiej strony jak sie okaze ze konca swiata nie bedzie to nie chcialabym zostac z niczym,bez zadnego wykształcenia... MATURZYSCI MACIE PODOBNY PROBLEM?

Gość diabełnaoknie
koniec świata czy nie-matura to bzdura. Ja się nie uczyłam i teraz i tak studiuję 😴

Gość katrinazeta
zalezy co chcesz zdawac. Ja na pol ang i mat nic doslownie nic nie ruszylam i z palcem w dupie zdalam[nie chce jednak brac odpowiedzialnosci za ciebie]

Ja też nie przypominam sobie żebym coś się uczyła do matury, wszystko zależy od ambicji. Ja wybrałam studia zaoczne, na łatwym kierunku, więc maturą zupełnie się nie przejmowałam. Zdałam nawet nieźle, z tym, że wszystko na podstawie. Jak zależy Ci na dobrej uczelni to poucz się trochę, godzina dziennie to nie jest jakoś strasznie dużo. A co do końca świata, to ostatnio miał być jakoś 25 października... Słyszałam też o dacie 21-22 grudnia, ale wierzę w nią tak samo jak w mikołaja :)