Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanddaa1

uczyl sie ktos z was w szkole policealnej?

Polecane posty

Gość wanddaa1

od 26 wrzesnia zaczelam nauke w szkole policealnej, ale wyglada na to ze bede musiala ja chwilowo zakonczyc, albo ponownie rozpoczac w nastepnym semestrze. myslicie ze beda tego jakies konsekwencje?

Gość rtvyebybe
cos gdzies slyszalam ze nie mozna sie wypisac/przestac chodzic a potem wrocic na ten sam kierunek przez rok, pewnie tak zabezpieczaja sie przed zapisywaniem tylko po zaswiadczenia i legitymacje

Gość wanddaa1
czyli co moge sie wypisac, ale przez rok nie moge spowrotem zapisac?

Gość wanddaa1
ciekawa jestem czy sa pozniej jakies konsekwencje tego ze sie wypisalo ze szkoly

Gość rtvyebybe
nie ma zadnych konsekwencji, w ogole mozesz przestac chodzic i pies z kulawa noga sie tym nie zainteresuje, bo to norma, ze dla swiadczen jest zapisane 250 osob,a chodzi 15. Tylko wlasnie wydaje mi sie, ze nie mozna zaczac wtedy znow kierunku,ale moze jesli pojdziesz i wytlumaczysz, ze teraz rezygnujesz bo cos tam,ale ze chcesz wrocic, to moze pozwola, po prostu musisz isc sie zapytac.

Gość wanddaa1
ok dzieki zadzwonilabym ale dzis maja wolne.

Gość namieeetnee ustaa
Co ty za glupoty wypisujesz wyssane z palca??? Oczywiscie ze mozesz sie wypisac a potem wracac i tak co rok jak tylko masz na to ochote i kase. Nie ma tu zadnych ograniczen. Tylko zrezygnuj juz i to pisemnie bo potem kaza ci placic za te miesiace kiedy jeszcze nie zlozylas na pismie rezygnacji.