Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuyyuu

szczerze... dalo Wam cos smarowanie rzez olejkiem rycynowym?

Polecane posty

Gość uuyyuu

ile trwala Wasza kuracja? w jaki sposob i jak czesto nakladalyscie olej na rzesy? i jakiekolwiek efekty byly?? odpowiedzcie :)

Gość dało mi uczulenie
i 2 tygodnie leczenia!

Gość ddssssskkkkksskkkkkssskkkkksss
minimalnie , ale dalo. Maczalam szpatulke do uszu w olejku i smarowalam brwi i rzesy.

Gość uuyyuu
O matko a ta pseudointelektualistka na de juz sie unosi :o s jest blisko z i źle kliknelam, zaraz sie poprawilam a ta i tak musiala przypierniczyc sie:) goń się🖐️

Gość uuyyuu
serio z ta wazelina? to chyba sie przerzuce na wazeline.. zastanawiam sie jeszcze ile trzeba stosowac, zeby bylo cokolwiek widac .

Gość Milosniczka kreskowek
co mi dalo- na dolnej ppwiece od 6 lat nie mam kilku rzes, teraz mam taka malo przerwe :O tak sie skonczylo moje eksperymentowanie z olejkiem.

teraz uzywam careprost albo lumigan- efekty sa ,choc nie zabojcze,ale zawsze to cos ;-)

Gość uuyyuu
💤 ciekawe, nie slyszalam o takich przypadkach po stosowaniu olejku :)

Gość uuyyuu
ale mialas wczesniej jakies objawy? np piekly cie powieki, oczy??

Gość uuyyuu
kurcze, ja mam srednie te rzesy to tej resztki przynajmniej nie chcialabym stracic :O

no a ja akurat mama takiego ''pecha'' ze wiekszosc ''naturalnych'' produktow na mnie w ogole nie dziala..... ogolnie oprocz tej cholernej przerwy to nie bylo kompletnie zadnych innych rezulatatow ,wiec z mojego doswiadczenia - nie polecam .

mnie nic nie pieklo. po prostu po kilku tyg. - chyba 3 zauwazylam ta przerwe i przestalam uzywac- niestety lata mijaja a rzesy nie odrosly ;-( nie ejst ta przerwa jakos strasznie widoczna ,zreszta na dolnej powiece to akurat rzesy mam i tak liche, ale jakbym maial jakie grube ,dluegie rzesy no to nie byloby ciekawie.

Gość uuyyuu
330 PLN? o lol:P nie no az tak mi nie zalezy :classic_cool: Twoje rzesy dolne tez sa tak niewidoczne, jak moje:(?

Gość uuyyuu
moje sa jakies przezroczyste :O tylko jak je wytuszuje, są ok, bo po prostu są..

ja uzywalam jeszcze rapid lash albo cos takiego -male efekty. dlatego przerzucilam sie na careprost- krople do oczu- ogolnie chodzi o taki skladnik ktory sie nazywa bimatoprost. moja rzesy na dole to malo co widac. nawet ich nie tuszuje bo nie ma sensu ...

aha ,dodam ze efekty dopeiro zauwazylam po 3 miesiacach wiec musisz byc cierpliwa.

Gość szz
nic mi nie dało, stosowałam miesiąc na brwi i rzęsy. mam ciemne rzesy,moze dlatego nie zauwazylam róznicy