Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VampireWitch

Pytanie do kosmetyczek

Polecane posty

Gość VampireWitch

Dlaczego niszczycie czyjeś zdrowie i wygląd, przekłuwając im ciało pistoletem, który powinien byc zabroniony?

Gość VampireWitch
Kolczyki powinno się robić tylko igłą, przez jedną z Was moja koleżanka wygląda jak quasimodo... dlaczego tak robicie?

Gość niodseja
hej, ja miałam przygode z taka kosmetyczka robilam kolczyk w pepku i ona mi pistoletem zrobila. papralo mi sie strasznie i skora bardzo cinka byla tj wisialo mi na cienkim pasku przez przypadek przechodzilam kolo takiego studia tatuazu cos mnie tknelo zapytalam czy to dobrze zrobione jest to facet sie wystraszyl i powiedzial ze ja powinnam ta babe do sadu podac, ze nie robi sie tego pistoletem bo mozna na trwale oszpecic kogos i tak sie stalo droga autorko, mam okropny slad i taka blizne paskudna ale zafunduje sobie laser i wypalanie blizny, mam nadzieje ze pomoze, a tej kosmetyczce to niezle dupe na forum obrobilam normalnie poszlam do niej i jej to powiedzialam i pokazalam ona na to ze reklamaccje do tygodnia przyjmuja...

Gość mdnjscn
ja bym kurwe w leb zajebala z drugiej strony twoja wina ze dalas sobie zrobic w ogole a z kolei ja to bym nie odpuscila za zadne skarby