Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

surwella

Problem z okresem

Polecane posty

Hej mam taki problem mam nieregularne miesiaczki powinnam dostac teraz okres 5 pazdziernika ale do dzis nie ma ani sladu po okresie :( chodze do ginekologa dal mi tabletki na wywolanie biore jud 5 dzien i tez ostatni bo wiecej nie moge i nadal nic jaka moze byc tego przyczyna ? czyżbym zaszla w ciążę ? Prosze o porady :(( Pozdrawiam

Gość szz
jesli współzyjesz to mozliwe ze zaszłaś w ciaze. zrób test dla pewności. Inne przyczyny zaniku miesiaczki to przemęczenie, wychudzenie i wygłodzenie, intensywny trening

Jestem szczupła osoba ale sie zabezpieczalismy :( ostatnio robilam badania krwi tsh i prl w tym mogloby wyjsc ze jestem w ciazy czy nie ?

Gość szz
niestety nie wiem czy z tych badań krwi mogło wykryć ciąże. Skocz do apteki najlepiej, za ok14 złotych mozesz juz kupic test. Przynajmniej sie uspokoisz

Gość week of view
zapisz sie znowu do lekarza, a zawsze mialas regularnie? jak nie, to moze to problem z hormonami

Testy nie daja zawsze 100 % pewnosci :( od 2 miesiecy mam dopiero kontakt z mezczyzna strasznie sie boje

nie wlasnie mam te problemy dostalam mastodynon na uregulowanie i teraz tabletki na wywolanie 5 dzien i nic :/ moze to byc przez stres bo duzo sie denerwuje tym wszystkim

Gość szz
tak,ale antykoncepcja też nie. Radziłabym ci zrobic test zeby sie chociaz uspokoic. Swoją drogą słyszałam o takim babcinym sposobie zeby wymoczyc w gorącej wodzie stopy, wtedy nastepnego dnia powininen pojawic sie okres, ja w to nie wierze ale moze ci pomoze

chyba zrobie ten test albo poczekam te 5 dni bo jestem umowiona do lekarza jesli dzis sie nie pojawi okres to mam po 5 dniach sie tam zglosic .... ale od tych kilku dni boli mnie brzuch na dole jakbym miala dostac okres ale nic nadal nie ma