Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak odzyskać faceta?

Jak odzyskać faceta?

Polecane posty

Jak odzyskać faceta? bardzo go kocham i myśle ze jemu tez na mnie zależy, rozstaliśmy się bo miałam dość jego byłej która się zajmował bo jest ma problemy psychiczne, kiedy sie rozstawialiśmy bardzo się pokłóciliśmy, powiedziałam aby sie wiecej nie odzywał, on mi to samo, nie odzywa sie od 9 dni, ja jestem u siebie w szczecinie a on u siebie na śląsku, nie wiem czy do niego napisać, zadzwonić, głupio mi ale usycham z tęsknoty, serce mnie boli, chce o niego zawalczyć ale nie wiem jak.

Gość już po..................
ptokach

Nie da sie nic zrobić?

Gość majka@kajka
próbuj ... może na początek jakiś sms albo telefon tak na wyczucie czy jemu też jest z tym ciężko...

Gość już po..................
nie no...jesli mówisz ze tesknisz i ze jednak nie chcesz żeby to był koniec, ale jeśli na pewno...a nie że potem znów ta sama awantura....to po prostu sie odezwij, ja tam juz teraz bym to zrobiła, napisz czy zadzwon..zorientuj sie jakie on ma podejscie...czy tez jeszcze chce i mysli o Tobie.;..w końcu zawsz mozna powiedziec ze z tym nieodzywaniem sie było powiedziane w nerwach i zle ze tak wyszło.....go za telefon!! a nie sie meczysz i zastanawiasz

skoro była jest dla niego ważna, to po cholere chcesz sie przed nim płaszczyć? znajdź sobie innego

Gość gość
Rozstalam sie 4 miesiące temu z miloscia moje zycia. po dwoch latach. on ze mna zerwal. bolało bardzo! latalam za nim pisalam mu duzo za duzo sms. w koncu stal sie agresywny, napisal mi, ze mam mu dac spokoj. ze nie chce i nie moze mi wiecej dac. w koncu w rozmowie powiedzial mi, ze po prostu cos sie w nim wypalilo, ze mial/ma inne rzeczy na glowie. problemy. ze chcial byc sam i jest sam! nie chce sie ze mna klocic, prosi tylko o spokoj. proponowal tez przyjazn. widzialam ze jestem bez szans. Zamowilam urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl . I już po 3 tygodniach od wykonania go odzyskałam. Sam wrócił proszac o wybaczenie