Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubrankaaa

kilka godzin do konca..

Polecane posty

Gość no co wy....
Autorko mam pytanie.....wiem,ze wystawiasz te rzeczy na allegro po raz kolejny, wczesniej pare ciuszkow sprzedalas po 1 zł...i wlasnie stad moje pytanie...CZEMU NIE ODDASZ ICH KOMUS POTRZEBUJACEMU? jakiejs biednej samotnej mamie,mozna tez zaniesc do domu malego dziecka...cokolwiek przeraza mnie takie podejscie...sprzedac za 1 zł ale sprzedac...to zalosne jak dla mnie i dziwie sie bo te cicuhy sa wystawione po raz 2 albo i trzeci..

Gość ubrankaaa
sa wystawione bo nikt ich nie kupila dlatego je wystawilam, niestety nie poradze nic na to ze komus sie udalo wygrac cos za 1 zl.skoro wystawiam to musze sie liczyc z tym ze akurat tak sie to sprzeda. nie mam podejscia type sprzedaje wszystko na przymus poprostu wystawiam i jak ktos kupi to kupi nie to trudno , wystawie jesczze raz. nie ma u mnie zadnych domow samotnej matki zreszta to moja decyzja co ja robie zubrankami.jesli Ty oddajesz je potrzebujacym to gratulacje, ja narazie sprzedaje.

Gość taaaaaaak?????????????
z tego co pamietam always to moze i sprzdajesz, ale nie wysylasz jak ktos wygra za 1 złoty i dlatego masz negatywy,oszustkooooo nie kupujcie u niej!!!!!!!

Gość ubrankaaa
z tego co wiem to sie grubo myslisz bo wlasnie ostatnio sprzedalam kilka rzeczy po 1 zl wiec daruj sobie takie komentarze

Gość taaaaaaak?????????????
sprzedalas larwo, ale nie wyslałas!!!!!!!!!

Gość ubrankaaa
hahahahah daruj sobie

Gość ale przeciez nie musisz
autorko nie musisz sprzedawac za zlotowke! ustalasz swoja cene minimalna jaka chcesz uzyskac za ciuch,np. 20 zeta i ludzie licytuja,nie wiedzac o tym,jesli wtedy ktos cos wylicytuje za zlotowke to tego mu nie sprzedasz bo nie uzyskalas oferty z twoja minimalna oczekiwana cena!