Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladowa87

Czy mozliwa ciaza? Pomocy...

Polecane posty

Gość Czekoladowa87

Witam serdecznie. Sprawa wyglada nastepujaco. W poprzednim miesiacu bralam tabletki anty.(Yasminelle) bralam je dosc nieregularnie i po dluzszym przyjmowaniu tabletek (ponad rok) zaprzestalam poniewaz zaczelam sie zle czuc,zaczela mi sie pogarszac cera itp. W tym cyklu juz bez tabletek dnia 14 i 16 wspolzylam z chlopakiem(gdzie rzekomo dnia 15 mialam owulacje,mam taki program w tel ktory sam wylicza dni plodne po podaniu dl cyklu oraz dl miesiaczki.)I dnia 14 oczywiscie wspolzylismy bez zabezpieczenia(stosunek przerywany)moj partner calkiem przypadkowo wlozyl mi palec do srodka na ktorym znajdowalo sie troche spermy. Czy jest mozliwe abym w taki sposob zaszla w ciaze? Moj ginekolog pow. mi ze nast cykl po zaprzestaniu brania tabletek jest jeszcze nieplodny poniewaz organizm musi sie oczyscic z pozostalosci hormonow. Dzisiaj rzekomo powinnam dostac miesiaczki ktorej jeszcze nie mam(zazwyczaj dostaje w nocy lub z 2dniowym opoznieniej jak pokazuje kalendarzyk,brak miesiaczki moze tez byc spowodowany stresem ktorego ostatnio doswiadczylam dosc duzo i w silnym stopniu) Prosze o pomoc bo bardzo sie martwie. Kiedy powinnam wykonac test ciazowy?? Czy mozliwe jest zebym byla w ciazy?? Dziekuje i pozdrawiam.

"Moj ginekolog pow. mi ze nast cykl po zaprzestaniu brania tabletek jest jeszcze nieplodny poniewaz organizm musi sie oczyscic z pozostalosci hormonow." Bzdura. Liczenie dni płodnych po odstawieniu tabletek nie ma w ogóle sensu.

Gość Czekoladowa87
Czyli co?? Rozumiem tak ze cykl zostal rozregulowany i dni plodne moga byc w innym terminie niz zazwyczaj??

Witam Was dziewczyny dawno mnie tutaj nie było Mam takie pytanie jeżeli ostatni stosunek miałam 16.10 i po tym dostałam okres 20.10 był obfity, co 1,5 godziny musiałam zmieniać podpaskę trwał 4-5 dni. Mam się co martwić?? Stosunki nie były do końca we mnie tylko poza mną. żabciaaaaa

Gość Czekoladowa87
No to pieknie,zmartwilas mnie troche,poniewaz nie dostalam miesiaczki ktora powinnam juz miec. Jutro rano zrobie test. Dzieki. Choc znajoma ktora jest przyszlym gin.pow mi ze raczej sa marne szanse na zaplodnienie. No nic przekonamy sie jutro.

Gość Czekoladowa87
Żabciaaa A czym Ty sie niby chcesz martwic?? :D:D Bo nie rozumiem...

Czekoladowa87 A miałam stosunki najpierw jeden a później gdzieś za 30 minut czy za godzinę następny. Ale nie było końca we mnie tylko poza mną. Piersi mnie bolą i brzuch trochę czasami.

Czy moge być w ciąży?? Czy jest taka możliwośc , jak miałam dosyć obfity okres bo co 1,5 godziny zmieniałam podpaske

Gość Czekoladowa87
Moim zdaniem jesli mialas okres,to nie masz sie czym martwic. A bole podbrzusza czy piersi w przed,w trakcie sa normalne. Tak,tak zrobie. Miesiaczke mialam dostac w so,ale czasem sie sie spoznia do 2 dni. A slyszalam ze najlepiej test robic z porannego moczu,wiec poczekam do jutra.

Gość Czekoladowa87
Dziekuje i tez mam taka nadzieje. Pozdrawiam :*

Gość Czekoladowa87
Robilam test... Wynik jest negatywny,ale w dalszym ciagu nie pojawila sie miesiaczka,ktora powinna juz byc w so. :/