Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka1986

Kobieta...czyli przyrząd do zaspokajania potrzeb fizjologicznych?

Polecane posty

Gość Natka1986

Czy też czasami odnosicie takie wrażenie(szczególnie po latach małżeństwa). Dlaczego jest tak, że z czasem zanika ten romantyzm,polot a coraz więcej jest przyzwyczajenia i np seks nie jest czymś wyjątkowym a tylko zaspokajaniem potrzeb?

Gość Sokołek-SW-
Zawsze tak się kończy tzn może nie tak radykalnie ale miłość z czasem staje się przyzwyczajeniem i jeśli się tego nie buduje codziennie na nowo-co jest trudne,tak się właśnie dzieje. Kto twierdzi inaczej to się oszukuje ;)

Gość SmoczekFoczek
hahaha

ja tam nie jestem romantyczna, glupoty wybilam sobie z glowy juz jakis czas temu. romantyzmem czlowiek nie zyje.. liczy sie uczucie i to co wzejemnie ludzie dla siebie robia i co potrafia zbudowac a nie jakies bajeczki szeptane do ucha.

Gość Doświadczonażyciem
Ja odpowiadając na powyższy wpis napiszę tak-o miłości się zapomina jeśli się o niej nie przypomina.

Gość drabinkams
Lubię seks.Taki fajny, gdy się umyję ,ładnie pachnę ,dzieciaki śpią,my się pieścimy długo ,,namietnie..........a ten palan budzi się o 4, 5-tej idize się odlać i na spiąco sie wpycha we mnie,kilka ruchów i po wszystkim no i kurwa,gdzie tu romantyzm????????

Gość JamamtenFlow ;D
Hahah aleś zajechała romantyzmem hehehehe