Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dermacol

PYTANIE O DERMACOL

Polecane posty

Gość dermacol

Dziewczyny, kupilam sobie w koncu tak bardzo zachwalany w internecie Dermacol z nadzieja ze bedzie mi zakrywal przebarwienia i blizny potrądzikowe. Tylko problem jest w tym ze nie zakrywa, przebarwienia wygladaja tak samo jak pod Revlonem Colorstay. A juz mialam taka nadzieje ze mi pozakrywa😡 Czemu nie zakrywa?

Gość dermacol
no tak, oczywiscie, jakbym zapytala czy jestem w ciazy bo chlopak mi palca wlozyl to od razu byloby pelno odpowiedzi:O serdeczne kurwa dzieki🖐️

Gość wow! Pierwsze słyszę.
Nie znam produktu, ale jeśli szukasz czegoś, co MASKUJE z czystym sumieniem polecam dermablend. Jest taki w tubce i "słoiczku" plastikowym. Ja używałam tego w tubce. Jest genialny, kryje nawet tatuaże. Do tego trzyma się wiele godzin i jest bardzo wydajny. Warto w niego zainwestować. Jest naprawdę rewelacyjny. Serio, nie znam niczego lepszego.

Gość dermacol
dzieki za odpowiedz:) problem w tym ze dermablend kosztuje ok 70zl a to dla mnie duzo:( A Dermacol kupilam z nadzieja ze zakryje bo tak zachwalaly dziewczyny

Gość wow! Pierwsze słyszę.
Wiem, jest drogi, ale mi uratował swego czasu życie i pozwolił nie wstydzić się wychodzić z domu. Warto na niego uzbierać, jeśli teraz nie masz kasy.

Gość dermacol
ok wezme to pod uwage i moze rzeczywiscie zaczne zbierac;) a czy sa jasne odcienie? bo ja np mam Revlon i odcien 180 i mi pasuje( no poza tym ze nie kryje)

Gość jak dla mnie porazka
niestety i ja nie bylam zadowolona z dermacolu i nie rozumiem tych ochów nad nim. Nie mam tak naprawdę problemowej cery, ale niewielkie zaczerwienienia po trądziku. I nic mi nie zakrył, nic. Totalna porażka już lepiej działa zwykły korektor z bell. Naprawdę.

Gość dermacol
to mnie pocieszylas.... juz zylam nadzieja ze zle go nakladam:O

Gość dermacol
ja tez mam jasna cere i nie chce wygladac jakbym miala maske na twarzy dzieki za odpowiedz:) moze ktoras sie jeszcze wypowie nt Dermacolu?

Gość co za baba
a jak wyleczyłąś tradzik?

Gość dermacol
nie wiem czy to do mnie pytanie ale odpowiem jestem w trakcie, biore Diane, smaruje kilka razy dziennie olejkiem pichtowym i te najwieksze bolace gule goją się, co prawda wyskakuja nowe ale nie tak duzo jak np mialam tydzien temu mam tez sporo przebarwien jak pisalam i chcialabym je pozakrywac jak zagoją sie krosty do konca to zabieram sie za peelingi;)