Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem corobicm,am

maly ma 2 i pol tyg. prezy sie wieczorem i puszcza pierdki

Polecane posty

Gość niewiem corobicm,am

nie wiem czy to kolki czy co... mam espumisan ale jest napisane zeby podawac tylko jedna krople na dobe. nie wiem co robic. wczoraj caly dzien plakal, a wieczorem az sie zanosil. zasnal dopiero okolo 2 w nocy. dzis rano to samo. w ogole juz nie lezy spokojnie tylko zaraz w placz, ciagle na raczkach. co robic_

jedna kropla na dobre? no ty chyba masz inna ulotke.przeczytaj dobrze. masuj brzuszek ogrzewaj ciepla pieluszka badz suszarka, ukladaj na brzuszku, czesto odbijaj przy jedzeniu.delicol tez jest dobry, debridat ale chyba na recepte.

Myśle,że to kolki.Masuj dziecku brzuszek,przykładaj cieplą pieluszkę,pomaga też kąpiel w ciepłej wodzie. A jeśli chodzi o espumisan to chyba coś pokręciłaś...

Gość pomoże majeranek
zaparzony(1 łyzeczka na szklanke wrzatku)-jesli karmisz piersia pij sama,jesli nie to podawaj malemu kilka razy na dzien.Jesli puszcza bączki to dobrze,ale to własnie nadmiar gazów jest,majerankek ogolnie jest na wzdecia,poprawe trawienia wiec spróbuj-nie zaszkodzisz tym na pewno

Gość mamama27
dawaj bobotic - do każdego mleka z 5 kropel - ja dawałam w 4 tyg życia po 10 kropli - działa wtedy jak niemiecki sab simplex

Gość pielegniareczka w bialym
espumisan sie daje 25 kropelek do buzi

Gość karamba1321
ważne pytanie: karmisz piersią czy sztucznym? a jeśli sztucznym to jakim?