Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek100%

Mam 23 lata i ....zgadnij :-)

Polecane posty

Gość Prawiczek100%

- nigdy nie miałem przyjaciółki - nigdy nie chodziłem z dziewczyną za rękę - nigdy się nie całowałem - nigdy nie uprawiałem seksu i obawiam się, że niedługo stanę się GEJEM RATUNKU !!!

Gość bnbbbbbbbbbbbvv
a co nas to obchodzi? Powodzenia ;) 🖐️

Gość Prawiczek100%
mimo wszystko zauważyłem, że nie podobają mi się już dziewczyny

Gość Prawiczek100%
a kiedyś na samą myśl o kobiecie stawał mi

Gość Prawiczek100%
coraz większą słabośc mam do panów typu bears

Gość okres największego napięcia
seksualnego masz juz za sobą, to dlatego odechciało ci się lasek

Gość Prawiczek100%
lubię pooglądać w necie dorodne penisy

Gość Dajmikiss
Nie masz co imponować wiekiem 23

Gość Prawiczek100%
Nie podobają mi się kobiety, ponieważ: - mają obleśne ciała; faceci mają zgrabne - na klacie są naładowane tłuszczem; facecie mają normalne ładne torsy - mają śliską, gładką, cienką i tym samym delikatną skórę, w którą wcierają tony kremów i maseczek; mężczyzna ma 2-3 razy grubszą skórę, co wychodzi im na korzyść - żeby wyglądać jak człowiek potrzebują tony makijażu; mężczyzna nie potrzebuje makijażu żeby wyglądać przyzwoicie - są słabe fizycznie; mężczyźni dysponują kilkukrotnie większą siłą - przeważnie mają więcej tłuszczu niż mięśni; u mężczyzna jest odwrotnie - mają wąskie stopy przez co chodzą jak pokraki; mężczyzna przemieszcza się jak na człowieka przystało - z reguły w biodrach są szersze niż w ramionach, co wygląda komicznie; mężczyzna posiada normalny stosunek między szerokością ramion a bioder - odkłada się im cellulit z powody niekompletnej budowy skóry; mężczyźni nie mają takich problemów - emitują wysokie częstotliwości, nierzadko nieprzyjemne dla ucha ludzkiego; mężczyźni z reguły dysponują ciepłym, odpowiednio grubym głosem - z reguły kobiety mają dziwaczne wcięcie w talii, które sprawia, że kołyszą biodrami podczas chodzenia, co wygląda komicznie; mężczyźni poruszają się zgrabnym krokiem bez głupiego machania biodrami ..... muszę przerwać - kolacja na stole :-)

I zapomniałes dodac ze: - nigdy nie wypralem nic sobie - nigdy kolacji sobie sam nie zrobiłem - nie mowiąc juz o obiedzie bo mamusia jest od tego i wychodzi na to ze nie dosc ze zostane gejem to w dodatku nieudacznikiem :D

Gość Prawiczek100%
Pożytek z kobiety: - zachowuje się jak niewolnica -stosuje się zawsze do rozkazów pana- czyli mężczyzny - posprząta, wypierze, wyprasuje na czas - zrobi śniadanie, obiad i kolację .... właśnie mama mnie woła na kolację :-)

Gość Prawiczek100%
i co, łyso wam kobiety co ? Jesteśmy od was lepsi