Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek100%

Ne podniecają mnie kobietym, bo...

Polecane posty

Gość Koli....
To zależy jakie pytanie zadzsz i co oczekujesz w zamian

Gość hetero 100%
można byś hetero = lubi kobiety homo = lubi facetów bi = lubi to i to ale jeszcze nie słyszałem o tym żeby komuś ani faceci ani kobiety się nie podobały :D Musisz coś wybrać druga opcja jest dla ciebie w sam raz :D

ja tam wolę kupę tłuszczu z tymi cycuszkami, z tym tyłeczkiem, z tą muszelkę mięciuteńką, słodziuteńką...

Gość hetero 100%
Nie do ciebie pielucha był mój post tylko do prawiczka kobiety często wkurzają ale ile dają radości ;)

Gość Prawiczek100%
szczerze, kocham oglądać męskie ładnie wyrzeźbione ciała !!!!!!! ale nie jestem gejem ... :-(

Gość Prawiczek100%
mam tysiące zdjęć kulturystów na dysku i mógłbym je oglądać godzinami :-)

Gość RaczejSocjopataNieGej
"nielubienie" około połowy społeczeństwa to oznaki socjopati nie pedalstwa. KobietySaEkstra, wasze ciała, włosy pięknie pachną, ładnie się poruszacie, jesteście wrażliwe, delikatne i bez was życie traci sens!!! Pozdro dla wszystkich Pan!

Kobiety w gimnazjum i liceum? Masz na myśli żeńska część grona pedagogicznego czy szatniarki i sprzątaczki?? No by chyba nie mówisz o kolezaneczkach z klasy

Gość wójekstaryhuejk
Prawiczek100% a nie masz wtedy ochoty wykabanić się na chodniku z żalu?

Uwielbiam takie rezolutne komentarze, piontka!!!

Gość Prawiczek100%
muszę w końcu się zebrać na odwagę, podejść na ulicy do dziewczyny, najlepiej jakiejś ładnej i powiedzieć jej prosto w oczy ty szmato, liż buty !!!

Gość Socjopata
Ale też psychopata:P

haha, tez mam mięsnie, pewnie niejeden facet mogloby mi pozazdrościć. I very sexy wygladam bez makijażu, w roboczym ubraniu uwalona farbą i z puszką piwa w dłoni, bo normalny sprzet bez smarowania nie chodzi. Że nie wspomne o nogach, jak ich nie ogole to są niczym u sarenki - szczuple, umięśnione i... szorstkie :) Niezłe prowo :) A meskie ciałka... rzadko wygladaja jak rzeźba Adonisa. Przewaznie łyse toto, ale na twarzy drapie zarostem, ma brzuchol jak bęben, który pierwszy włazi w progi, potem długo nic i dopiero ładuje się reszta. Że juz nie wspomne, że jak złapie katar to bierze 2 tygodnie zwolnienia z pracy i umiera... lezy toto w łózku, poci sie, marudzi i czeka na zgon.

Gość hetero 100%
prawiczek sam się przyznałeś ze jesteś pedziem wolisz facetów Ja jestem facetem i oglądanie kulturystów jest dla mnie czymś nienormalnym chyba że jest się kobietą chociaż one nie podniecają się pewnie oglądając zdjęcia tak bardzo jak ty

Gość ja pani wasza
i prosze nie zapomniec ze mamy okres ...no to jestesmy calkiem oblesne tylko wy tacy idealni ach ach

Gość Prawiczek100%
dokładnie podoba mi się budowa fizyczna mężczyzn, na których tle kobiety wypadają blado jak niedorobiony okaz człowieka. Zachwycam się męskim ciałem i jednocześnie mam wstręt do kobiecego obleśnego ciała, ale to wcale nie oznacza że jestem GEJEM

Gość Prawiczek100%
Leje na was wszystkie kobiety AAAAAAAAAAAAAA jesteście paskudne !

Gość Prawiczek100%
Kobiety to niewolnice mężczyzn ! Każdy o tym wie, tylko nie mówi się o tym głośno. ha ha ha Kobieta-niewolnica - posprząta, wypierze, wyprasuje na czas - zrobi śniadanie, obiad i kolację - na kiwnięcie palcem wstaje na baczność i czeka na rozkazy od pana- mężczyzny ha ha ha

Gość k00bieta
bez kobiet ten świat byłby gorszy niż jest z :classic_cool:

Gość Prawiczek100%
co nie zmienia faktu, że jesteście obleśne. Czymkolwiek się zajmujecie, robicie to gorzej od Mężczyzn

Gość Ewawie
Prawiczek 100% Zapytam z ciekawości, Powodem Twojego wzbudzenia sensacji na kafeterii jest fakt, iż chcesz przebić swoją głupotą tematy takie jak samolot, który PRAWIE rozbił się w Warszawie, czy może Twój tępy blask został przyciemniony przez święto zmarłych? Delikatnie rzecz ujmując, wydaje mi się, że jesteś niedowartościowanym, niedorozwiniętym, omamionym, tępym debilem i głupcem, siedzącym przed komputerem w piękny wtorkowy dzień, robiącym sensację i cieszącym się, że w poście, który utworzyłeś udziela się tuzin ludzi. Wyjdź na dwór i rąbnij głową w mur. Kilka razy, żeby dobrze się przyjęło. Zakładam, że mieszkasz sam, wraz z kotem :-) Pozdrawiam