Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek100%

Ne podniecają mnie kobietym, bo...

Polecane posty

Gość Prawiczek100%
Kobiety są od wieków obiektem żartów, ponieważ w stosunku do mężczyzn są po prostu głupie. Stąd cała masa dowcipów na temat kobiet, np.: Kobieta dzwoni na komisariat i mówi: - Panie władzo ukradli mi kierownicę, pedał gazu i hamulec. Minęło parę minut... Kobieta znowu dzwoni i mówi: - Fałszywy alarm usiadłam z tyłu. Przychodzi kobieta do sklepu i przez pół godziny męczy się z otwarciem drzwi. Gdy już weszła sklepowa mówi: - Co pani tak długo otwierała te drzwi, przecież jest napis: ciągnąć. Na to kobieta: - Tak, ale nie pisze, w którą stronę ciągnąć. Podchodzi kobieta do kiosku: -Poproszę bilet za złotówkę. -Broszę bardzo. -Ile płacę? Przychodzi kobieta do lekarza ze spalonymi uszami. Lekarz się pyta: -co pani dolega? -no bo prasowałam, a z przedpokoju zadzwonił telefon, a ja odruchowo przyłożyłam żelazko do ucha -a dlaczego ma pani spalone drugie? -a bo chciałam zadzwonić po pogotowie. Jadą dwie kobiety maluchem. Nagle wjechały w potężny mur. Przyjechała policja i pyta: - Dlaczego pani wjechała w ten mur? - No co? Przecież trąbiłam. Kobieta płynie statkiem i widzi, że koło niej siedzi mężczyzna i się zastanawia jak do niego zagadać. Myśli, myśli i w końcu podchodzi do niego i się go pyta: - Pan też płynie tym statkiem? @Ewawie nie mam kota, a za oknem szaro i buro

Gość Socjopata
Grałem z proboszczem w chlusta i czoko oko:P

Gość to niejatylko
raczek mowił ze go podniecaja ale mężczyźni bardziej bo i przyjebać [potrafi a kobiety nie biją mężczyzn a jak się da to cipa a bie facet

Prawiczek100% co nie zmienia faktu, że jesteście obleśne. Czymkolwiek się zajmujecie, robicie to gorzej od Mężczyzn a zalozymy sie, że nie?? jestem lepsza od statystycznego faceta w wielu rzeczach :) I to ja rzadze w domu! I basta! Gdyby to nie było prowo, to bym pomyslała, że jakis frustrat z Ciebie, gejem nie jestes a babami sie brzydzisz... zostaje Ci kupic sobie kozę

Gość jestem tolerancyjna
ale to nie znaczy, że zgadzam się żeby geje obrażali kobiety.

,,muszę w końcu się zebrać na odwagę, podejść na ulicy do dziewczyny, najlepiej jakiejś ładnej'' To w końcu istnieją te ładne, czy wszystkie są obleśne?

Gość dfghjkll;;;
JEDNYM ZDANIEM- JESTES PEDALEM!

Mama dała za mało miłości czy za dużo ? Siostra cie biła bo była starsza i silniejsza ? A moze koleżanki z klasy cie od lat wyśmiewają i nie masz u żadnej szans ? lepiej przyznaj że o kobietach to tylko nocą marzysz bo cie żadna nigdy nie zechce sfrustrowana pokrako ...

Gość prawiczek100%
@cyklonB to raczej ja ciebie nie zechcę, przykro mi. Ha ha ha Nawet nie wiesz kim jestem. Otóż jako Mężczyzna mam władzę nad wszystkimi kobietami. Moja mama jest nadopiekuńcza, codziennie serwuje Mi pełny zestaw posiłków, czyli mam tak zwane Vollpension Siostry nie mam Wszystkie dziewczyny, którymi się jeszcze interesowałem w gimnazjum i liceum dały mi kosza. Dzisiaj mam 23 lata i z pogardą patrzę na kobiety. Dziękuję , dobranoc

Gość prawiczek100%
@NocnyMotyl To w końcu istnieją te ładne, czy wszystkie są obleśne? W moim przekonaniu wszystkie kobiety są obleśne, nawet miss świata mnie nie pociąga. Jeżeli piszę o ładnej kobiecie to nie z mojego punktu widzenia, ale z punku widzenia statystycznego, przeciętnego mężczyzny, który zachwyca się na widok cycków czy innych obleśnych części kobiecego ciała. Teraz sprostuję Zbiorę się kiedyś na odwagę i podejdę na ulicy do suki - nieprzypadkowej, czyli takiej, która uchodzi za seksowną w środowisku statystycznych facetów, ale nie w moich oczach. Zagrodzę jej drogę, stanę w lekkim rozkroku, a dłonie oprę o biodra. Rzucę w nią groźnym, pogardliwym spojrzeniem i powiem coś.... Jeszcze nie wiem co, ale coś wymyślę przez noc...

Gość prawiczek100%
powiem do niej tak: - nie dorastasz mi do pięt, suko. Płaszcz się przede mną, bo na to zasługuję. Ha ha ha już nie nie długo to zrobię i podzielę się wrażeniami, trzymajcie za mnie kciuki !

Gość prawiczek100%
a, i jeszcze chciałbym dodać, że mógłbym mieć każdą ... podkreślam - MÓGŁBYM nie mam, bo kobiety to pasztety

Mógłbys miec każdą... kozę... tylko musisz jej dobrze wcześniej nogi uwiązac żeby na doopie nie siadła :)

Gość pius1
ja u kobiet lubie tylko duze cycki,bo niestety z wiekszoscia kobiet nie ma o czym rozmawiac,wiele kobiet mysli tylko cipami,poza tym kobiety rozkladajace przed kazdym nogi sa sluzebnicami szatana

Gość pius1
a czym mysli wiele kobiet jak nie cipkami?

Gość pius1
Mózgiem chyba duup ą prędzej

Gość zallllll
Jesteście żałośni.! Nie kazda kobieta jest obleśna i mysli c*pą a to że jesteście gejami to wasza sprawa i nie wypowiadajcie się na temat kobiet

Gość pffff
Prawiczek w 100% Jesteś żałosny a i mówisz ze możesz mieć każda to dlaczego laski dawały ci kosza? Musisz być naprawdę ohydny więc spójrz najpierw w lustro zanim otworzysz mordę!

Gość prawiczek100%
Lubie scat i gry komputerowe:P

W banalny sposób można połączyć Twoją osobe "prawiczka 100%" z inną postacią piszącą na tym forum .. Nie będe zdradzać szczegółów ale chyba widziałam twoje zdjęcia na znanym portalu i wcale mnie nie dziwi ze żadna na Ciebie nawet nie splunie ...

Gość Zdzisiek od Krow.
Dziekowac Bogu za takich ludzi, bedzie wiecej do wyboru dla mnie :D.

Gość prawiczek100%
@ cyklonB nie widziałaś moich zdjęć, ja mam 185 wzrostu i blond włosy, na dodatek nie jestem gruby Otóż pierwsza próba poniżenia kobiety na ulicy nie powiodła się. Już opisuję: Jestem na stacji metro Wilanowska w porze obiadowej, czekam na pociąg rozglądając się za kobietami - "seksownymi kobietami" (dla mnie pojęcie to oczywiście nie istnieje). Nagle pojawia się długowłosa dziewczyna, wzbudzająca zainteresowania u facetów. Zatrzymuje się niedaleko mnie. Kątem oka badam jej sylwetkę, zachodzę ją od tyłu. Oglądam jej pośladki - wyglądają na jędrne. Patrzę na jej czarne\, długie falowane włosy. Teraz podchodzę do niej z boku, by przyjrzeć się jej twarzy. Widzę jej sylwetkę z boku i ponownie mierzę ją wzrokiem, udając że wyglądam na pociąg. Teraz planuję zajść jej drogę i zacytować tekst, który przygotowałem specjalnie na tą okazję. Gdy zrobiłem pierwszy krok w jej kierunku, zwróciła głowę centralnie w moją stronę, strzelając ostrym spojrzeniem. Ja onieśmielony, zatrzymałem się i spuściłem wzrok. Po chwili znów na nią spojrzałem, a ona zmierzyłem mnie wzrokiem po całej linii, począwszy od butów, i skończywszy na włosach, po czym odwróciła się i odeszła w i inne miejsce, a ja się poddałem :-( ... i niestety nie udało mi się ją poniżyć .... ;-( Zaznaczam, że to dopiero pierwsza próba. Niedługo będzie kolejna, aż do momentu, gdy osiągnę sukces, czyli powiem kobiecie to co o niej myślę w odniesieniu do wszystkich kobiet. Ha ha ha

Życzę Ci przy następnej okazji zebyś zarobił soczystego liścia prosto w Twój paskudny pysk ...

Życzę Ci przy następnej okazji zebyś zarobił soczystego liścia prosto w Twój paskudny pysk ...