Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek100%

Ne podniecają mnie kobietym, bo...

Polecane posty

Gość prawiczek100%
@cyklonB dlaczego twierdzisz, że jestem paskudny, to, że się nie golę i mam dłuższe włosy nie znaczy, że jestem paskudy. Aktualnie przypominam Johnny Deppa z filmu "Turysta" :-)

Gość prawiczek100%
Gdybym był paskudny to ta dziewczyna z metra, spojrzałaby raz, po czym szybko odwróciłaby się i odeszła w inne miejsce, a tak to spojrzała i jeszcze zmierzyła mnie wzrokiem, tak jak faceci mierzą wzrokiem "atrakcyjne kobiety". Dziewczyna z metra spojrzała na mnie jak na obiekt westchnień, a nie jak na dziwoląga.

Boisz sie kobiet... laska Cie skasowała wzrokiem a ty, rzekomy pogromca bab podkuliles ogon, po cichu zaskomliłes i schowałes sie pod ławkę.... Żałosny jesteś! Nie możesz miec każdej, boisz sie bab! Mamusia biła i w szafie zamykala?? Oferta zakupu kozy nadal aktualna :)

Gość prawiczek100%
Idę się wykasztanić:P zw

Gość prawiczek100%
Dzisiaj kolejna próba poniżenia nieznajomej "atrakcyjnej kobiety", zaraz wychodzę na miasto. Trzymajcie za mnie kciuki. Opiszę wszystko jak wrócę. Pa !

Gość vera uśmiana
Przecież widać, że to prowokacja. Do tego taka se, bo moje jurorskie oko ocenia ją na 2 punkty w skali 1-10... :classic_cool:

Gość prawiczek100%
Upatrzyłem dzisiaj długowłosą blondynkę w czarnym płaszczu, w butach na obcasie na starym mieście w pobliżu kolumny Zygmunta. Idę w jej kierunku stanowczym krokiem, by zobaczyć jej twarz, ponieważ od tyłu całkiem nieźle się zapowiadała (w ujęciu statystycznego faceta). Gdy szedłem już ramię w ramię, postanowiłem, krzyknąć: - hej stój! jesteś suką i możesz mi jedynie polizać czubek mojego buta! Jednak w porę się opamiętałem, ponieważ na przeciw niej wyszedł jej facet, od którego mógłbym nieźle zarobić. także porażka, ale nie poddaję się !! ha ha ha

Gość prawiczek100%
przepraszam za błąd ! naprzeciw jej wyszedł jej facet i podkreślam, że to nie jest prowo, a przypomina z racji kilku podszywów !!! np. ten z 21:35

Gość Taka Sę
Uważaj żebyś się nie zasapała pisząc te prowo posty. Jeszcze Ci się hemoroidy na tej tlustej dupie zrobią. Mogę się założyć że mało że to prowokacja to jeszcze pisze to wszystko kobieta. Masakra.

Gość BigDone
Hehe dokładnie, ale prowo i na pewno piszę to kobieta.

Gość Taka Sę
Siedzi taka maszkara cały boży dzień na dupie i już tak jej odbija że nie wie co ze sobą zrobić.

Gość BigDone
Po prostu zazdrość ją zżera, że inne kobiety są piękne, a ona wygląda paskudnie i wyżywa się teraz na wszystkich kobietach.

Gość Taka Sę
Racja. Pewnie dupa jak szalupa, syf na syfie, ale w mordzie przez internet to jak prezydent Usa wygadana. Biedna głupiutka dziewczynko, zrób coś z sobą a nie pedała udajesz.

Gość prawiczek100%
Jestem facetem, i to w dodatku przystojnym. Przypominam Johny Deppa z filmu "Turysta". Tyłek mam umięśniony, ponieważ regularnie ćwiczę na siłowni. W środy wykonuję między innymi przysiady i wykroki. Trzy razy w tygodniu tyram brzuch, dzięki czemu mam kaloryfer, ale muszę nieśmiało przyznać, że z powodu brzucha niejakiej Pauliny Bieleckiej nabrałem odrobiny szacunku dla niej. Ale całe szczęście to było tylko chwilowe załamanie. Jednym słowem - jestem super zbudowany i trzymam formę. Wy kobiety, jesteście za to obleśne. Nie dość, że macie zwały tłuszczu na klacie, to jeszcze szerokie tłuste tyłki. Fuj !!! Ale z was paskudy! Ha ha ha ha !!!

Gość BigDone
Takie bajki to mów sobie na dobranoc, bo nikt ci nie wierzy w te bajeczki, hehe. Laska wrzuć na luz, a nie udajesz kolesia co nie jest gejem i nie podobają mu się laski, żałosne.

Gość prawiczek100%
Nie masz podstaw, żeby twierdzić, że jestem kobietą !

Gość Taka Sę
Z tych ćwiczeń to pewnie najwięcej tych "wykroków" robiłas. Mam dla Ciebie radę - schudnij, idź się leczyć i rozpocznij życie w realu. I nie chodzi mi o hipermarket.

Gość hello_kitty00
Za to przeważnie mężczyźni są pokrakami :D

Gość Taka Sę
Albo popros mamusię i tatusię żeby zaprowadzili Cię do Pana doktora. Może on Ci wytłumaczy że facetem nie jesteś. Zawsze możesz zostać nawiedzonym transem. Osobowość masz odpowiednio stukniętą.

Gość hello_kitty00
Prawiczek może jesteś dziewica ? :)

Gość Taka Sę
Moim zdaniem nie jest ! Straciła cnotę z ogórkiem kiszonym na wagę z biedronki.

Dziecko sie wystraszyło dużego pana, buuuu ale wstyd. Zanim wykrzyczysz swoją frustrację to radze Ci dobrze osłonic swojego małego ptaka, nawet nie wiesz, jaki ból potrafi zadac taki obcas... że juz nie wspomne, że niektore laski świetnie władają prawym sierpowym :)

Gość prawiczek100%
Jesteś śmieszna Mój penis ma w zwodzie ok. 16 cm, także nie jest mały, ale co najmniej średni, w sam raz , podoba mi się, jest bardzo seksowny, nic bym w nim nie zmienił, po prostu penis jak marzenie. Nigdy nie pozwolę, by taki ładny penis został zeszmacony w cuchnącej,obleśnej pochwie kobiety, a każda z was jest obleśna. Nawet jeżeli masz długie nogi, płaski, brzuch, jędrne pośladki i piersi, gładką cerę itp., to i tak jesteś obleśna z mojej perspektywy. Nigdy nie pozwolę, by jakaś suka dotykała czy lizała mojego penisa, tylko ja mam prawo go dotykać. Żadna z was nie zasługuje na to by go oglądać, nie mówiąc już o dotykaniu. Jego wartość jest bezcenna. Żadna z was nie zasługuje na mnie, na moją przyjaźń czy miłość, choć nie ukrywam, że mógłbym mieć każdą z was. Ha ha ha !!!

Gość Oj tam
A skąd w ogóle pomysł że jakaś kobieta chciałaby dotykać twojego obrzydliwego kutasa? Jak jest taki wspaniały to go sobie wsadź to dupy albo odetnij i zjedz na kolację. Jakbyś mógł mieć wszystkie to by ci w liceum nie dawały kosza pewnie wyglądasz jak pasztet:okulary (nie chcę obrażać tu nikogo kto je nosi:)), same pryszcze i zero mięśni a w spodniach to pewnie obwisły worek wisi. Jesteś zwykłym frajerem i im szybciej sobie zdasz z tego sprawę tym lepiej dla ciebie. Taki osoby jak ty to powinny się zgłosić do szpitala psychiatrycznego. Jak w ogóle facet może myśleć że "jego penis jest seksowny"? Chyba tylko jakiś zjeb, myślisz że jesteś wspaniały a jaki masz na to dowód? "Żadna z was nie zasługuje na mnie, na moją przyjaźń czy miłość, choć nie ukrywam, że mógłbym mieć każdą z was." Jakbyś mógł mieć każdą to byś już dawno wydupczył i nie pisał kurwa tych głupot. A co ty kurwa sobie w ogóle myślisz? Że laski się ustawiają w kolejce pod twoimi oknami żeby się z tobą zaprzyjaźnić albo wylizać ci jajka? Chyba jesteś pojebany skoro tak sądzisz. Myślisz że każda tylko czeka na to żebyś się z nią zaprzyjaźnił? Jak już to chyba za karę za grzechy popełnione w innym życiu. Inni na forum sądzą że jesteś laską. Jeśli tak to zajmij się KURWA życiem a nie siedzeniem przed komputerem. Próbujesz wyładować swoje frustracje i się dowartościować? Jak masz problemy to idź do psychiatry a nie wkurwiasz ludzi( chociaż zapewne o to ci chodziło). Zamów sobie wizytę u terapeuty i wszyscy będą zadowoleni. "Nigdy nie pozwolę, by jakaś suka dotykała czy lizała mojego penisa, tylko ja mam prawo go dotykać. Żadna z was nie zasługuje na to by go oglądać, nie mówiąc już o dotykaniu. Jego wartość jest bezcenna." To ostatnie zdanie to jest po prostu śmieszne:D Tak jasne, twój kutas jest wart tyle co chipsy z biedronki:D Weź się człowieku ogarnij bo żal.

Gość prawiczek100%
Chciałbym przypomnieć, że akcja poniżenia przeze mnie nieznajomej kobiety na ulicy nadal trwa ! Ha ha ha ha !!!

,,Nigdy nie pozwolę, by jakaś suka dotykała czy lizała mojego penisa'' Nie bój się, raczej Ci to nie grozi.:) No chyba że...trzymasz w domu...samicę psa...:)

Prawiczku, skoro kobiety sa beznadziejne to sam sobie posprzataj, ugotuj, wypierz i urodź dzieci :)

Gość prawiczek100%
to ostatnie jest niemożliwe. Ale sama słusznie zauważyłaś, że kobiety: -serwują śniadanie, obiad i kolację każdego dnia na czas - sprzątają; wycierają mokrą szmatą podłogę na kolanach, myją śmierdzące kible, brudne naczynia, piorą śmierdzące skarpety itp. Podsumowując, zajmujecie się brudną robotą, ponieważ nic innego w miarę umiejętnie nie potraficie zrobić. Urodziliście się by służyć swoim panom, czyli Mężczyznom. Ha ha ha ha !!!

Jeśli to nie prowo, to obstawiam, ze mamusia bardzo Cię skrzywdziła. Pewnie jest wstrętną, zrzędzącą jedzą, latającą ze szmatą po domu a za dziecka zamykała Cie w szafie, bila, krzyczała i glodzila. A może wykorzystywała seksualnie. Przez to masz skrzywiony obraz kobiety. Idź do psychologa, bo za kilka lat skończysz rozpłaszczony krwawą miazgą pod jakimś wieżowcem albo z wywalonymi galami wiszący na klamce we własnej sypialni.