Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joux Qui

Jak interpretować zachowanie chłopaka?

Polecane posty

Gość Joux Qui

Cześć Ostatnio poznałam fajnego faceta, na początku niewinny flirt,uśmiechy etc, widziałam Go kilka razy, ale nie mieliśmy okazji pogadać. W końcu zaprosił mnie na kawę i spacer, to było w czwartek póżniej wieczorem napisał, że dziękuje za miły spacer.Wczoraj napisał maila z linkiem do książki o której rozmawialiśmy, odpisałam że dziękuję i napisałam coś niezoobowiązującego, żeby mógł coś odpisać. Niestety cisza. On bardzo mi się spodobał, przebojowy, inteligentny z czarującym uśmiechiem i iskierkami w oczach. Powinnam pogodzić się z myślą że po prostu mu się nie spodobałam? Zazwyczaj było, tak,że facet szybciej wyrażał chęć kolejnego spotkania a tutaj cisza. Nie chcę do Niego pierwsza pisać, żeby nie uznał mnie za desperatkę. wiem, wiem problemy 15 latek, ale ja chyba póżno przeżywam okres młodzieńczej miłości bo mam 26 lat.

Gość Joux Qui
Staszku, Łatwo powiedzieć, kiedy ja po raz pierwszy w życiu zauroczyłam się mężczyzną, na samą myśl o Nim mam to dziwne uczucie w środku...

Gość Kafe.pl
Jak nie pisze, znaczy że nie chce. Nie narzucaj się, bo cię weźmie za wariatkę. A jak ma dziewczynę ? Potem będzie ci głupio. A to może tylko zauroczenia.To kolejny rozdział w twoim życiu. Cześć i czołem.

Gość gwoli wyjasnienia...
moze jednak zle dobralas te slowa, ktore mu wyslalas. najlepeij to zawsze w takich sytuacjach zadac na koniec jakies nie-winne pytanie...i chlopak wie od czego ma zaczac. odczekaj 1-2 dni i napisz jeszcze raz cos najlepeiej wesolego i zobaczysz, jak i tym razem nie zlapie na haczyk to daj sobie spokoj

Gość pseudonima
"Łatwo powiedzieć, kiedy ja po raz pierwszy w życiu zauroczyłam się mężczyzną, na samą myśl o Nim mam to dziwne uczucie w środku..." znam to uczucie z tym ze ten mój juz na drugi dzien był u mnie po domem :}

Gość pseudonima
" napisałam coś niezoobowiązującego, żeby mógł coś odpisać" a co to bylo?

Gość aevin
może po prostu nie siedział od tej pory przy komputerze i dlatego cisza. cierpliwości w końcu pisałaś dopiero wczoraj

Gość daisy_daisy
ja mam nieco podobną sytuację: poznałam chłopaka na imprezie ( tak , wiem dziwnie to brzmi), przegadaliśmy pół nocy, odprowadził mnie do domu. jakoś mnie zaintrygował. Następnego dnia napisałam ja, zaproponowałam spotkaie konkretnego dnia, on napisał, że akurat wtedy nie może. Pomyślałam cóż, trudno nic na siłę. Jednak dzień później on dzwoni, że jest pod moim domem i czy mogę wyjść na chwilę( mieszkam w mieście wojewódzkim!), zeszłam, on niby przypadkiem był w pobliżu i miał chwilę, bo gdzieś tam szedł. To było jakieś 2 tygodnie temu, od tej pory od czasu do czasu coś napisze, czasem zadzwoni w końcu się wkurzyłam i spytałam się czy nie zameirza się ze mną spotkać. On zaczął mówić coś o problemach( ja za bardzo w takie bajki nie wierze) i że chciałby spotkać się w przyszłym tygodniu. Napisał ale ja akurat jechałam do miasta rodzinnego, więc rozmowa skończyła się: to w takim razie spotkamy się jak wrócisz. I co ja mam o tym wszytskim myśleć?

Gość daisy_daisy
Autorko: spokojnie poczekaj na odpowiedź, faceci też czasem lubią potrzymać nasw niepewności...przynajmniej tak mi się wydaje:)

Gość pseudonima
TO JEST DENERWUJACE robia to złosliwie a to juz niezbyt fajnie o nich swiadczy

Gość kjgzftf
Jesli bedzie bawil sie w gierki, a na o wyglada, to lepiej dac sobie spokoj i go olac.

Nie wpadłaś na to, że mamy teraz okres związany z odwiedzaniem cmentarzy ? Może na weekend wyjechał gdzieś do innego miasta, bo może tam ma rodzinę ? Może nie może się codziennie spotykać, bo ma inne zajęcia/obowiązki ? Nie odpisał ci raptem przez kilka dni, a ty już dramatyzujesz, jakby miesiąc się nie odzywał.

Gość pseudonima
"Jesli bedzie bawil sie w gierki, a na o wyglada, to lepiej dac sobie spokoj i go olac." lepiej nie...jak sie napatrzy i zorzumie to jej migiem przejdzie zauroczenie w nim :)

Gość Joux Qui
Ok, nie zadałam pytania wprost, ale nie chciałam, żeby czuł się zobowiązany do odpisania, chciałam, żeby napisał ot tak z własnej chęci. Nie wiem, dawałam mu znaki, że mi się podoba, że chciałabym się jeszcze spotkać. Wiadomość na pewno odczytał bo pracuje przy komp. i często sprawdza pocztę. Nie napiszę do Niego pierwsza to On powinien zrobić ten krok. Kurcze nie rozumiem, takich zachowań, powinno być prosto, jak się nie chce spotkać to się mówi, "było miło, ale to nie jest to czego szukam". I każdy idzie we własną stronę. Nie zastanawia się czy On jest zachowawczy czy po prostu nie chce utrzymać znajomości...

Gość Prawiczek100%
Nie podniecasz go i wcale mu się nie dziwię. Kobiety są odpychające, ponieważ - mają obleśne ciała; faceci mają zgrabne - na klacie są naładowane tłuszczem; facecie mają normalne ładne torsy - mają śliską, gładką, cienką i tym samym delikatną skórę, w którą wcierają tony kremów i maseczek; mężczyzna ma 2-3 razy grubszą skórę, co wychodzi im na korzyść - żeby wyglądać jak człowiek potrzebują tony makijażu; mężczyzna nie potrzebuje makijażu żeby wyglądać przyzwoicie - są słabe fizycznie; mężczyźni dysponują kilkukrotnie większą siłą - przeważnie mają więcej tłuszczu niż mięśni; u mężczyzna jest odwrotnie - mają wąskie stopy przez co chodzą jak pokraki; mężczyzna przemieszcza się jak na człowieka przystało - z reguły w biodrach są szersze niż w ramionach, co wygląda komicznie; mężczyzna posiada normalny stosunek między szerokością ramion a bioder - odkłada się im cellulit z powody niekompletnej budowy skóry; mężczyźni nie mają takich problemów - emitują wysokie częstotliwości, nierzadko nieprzyjemne dla ucha ludzkiego; mężczyźni z reguły dysponują ciepłym, odpowiednio grubym głosem - z reguły kobiety mają dziwaczne wcięcie w talii, które sprawia, że kołyszą biodrami podczas chodzenia, co wygląda komicznie; mężczyźni poruszają się zgrabnym krokiem bez głupiego machania biodrami

Gość pseudonima
dziekuje za przedstawienie nam w szczegółach wyzszosci mezczyzn nad kobietami :) mam nadzieje ze znajdziesz jakiego fajnego chlopaka który spelni wszystkie twoje idealne fantazje

Gość Joux Qui
Lubię placki ziemniaczane, nie dramatyzuję. Po prostu się przejmuję ;) Na pewno jest w mieście bo mi to mówił na spotkaniu, owszem On pracuje ma zajęcia dodatkowe, masę znajomych. Jednak myślę, że gdyby chciał to łatwo byłoby się umówić na np. piątek czy inny dzień. Nie mówię, że musi się spotkać już teraz w tej chwili.

Jeżeli nie zadałaś mu żadnego pytania, to mógł po prostu uznać, że temat już się wyczerpał, więc co miał odpisywać? Może nie wiedział co odpisać - nie wszyscy potrafią gadać o niczym. Po prostu poczekaj na rozwój wypadków. Jak dla mnie jego zachowanie na razie o niczym jeszcze nie świadczy. Ale jeśli do weekendu się nie odezwie, to wtedy możesz się martwić.

Gość Joux Qui
On ma 27, sama się zastanawiałam, jak to możliwe żeby taki facet był wolny ( przystojny, elokwentny, zabawny, szarmancki, wykształcony, przebojowy, dusza towarzystwa). Jednak mimo wszystko myślę, że jednak nie ma dziewczyny. Po spotkaniu z Nim, pożegnaliśmy się tak o poprostu część i koniec, a ja miałam nadzieję na pocałunek w policzek bądz chociaż szybkie prztulenie...

Gość Mroczna Truskawka
Facet jeśli chce się spotkać to szuka kontaktu, pisze wiadomości, dzwoni...więc raczej na nic się nie nastawiaj

Gość mozesz byc jedna z wielu....
facet moze byc zarozumialy i leciec na kilka frontow, stad brak czasu.........

Gość Joux Qui
Kurcze sama nie wiem, to jest typ faceta, który uśmiechnie się do kelnerki i coś powie, nawet kiedy dla mnie zamawia kawę. Czaruś, ale to jest w nim urzekające, nie wiem, ale chyba Go wyidealizowałam...