Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odstajaceUszy

Mam Odstające Uszy...

Polecane posty

Gość odstajaceUszy

Mam małe uszy ale odstają mi okropnie :O Co robić?

Gość asdkhfdsjhfsh
Jak są małe!!, podkreślam małe to nikt tego nie widzi, ja takie mam:P. Odstają pod kątem 90%. , mogę chodzić w odsłoniętych uszach, kucykach i mogę mieć każdą fryzurę, jak komuś to pokazuję, to jest w szoku:P

Gość angie1990
A ja myślę,że operacja plastyczna jest najlepszym rozwiązaniem. W wieku 11 lat poddałam się korekcie odstających małżowin usznych.Bolało,nie było przyjemnie,ale to jedna z najlepszych życiowychh decyzji. Uszy powodowały u mnie masę kompleksów. Kocham nosić związane włosy,zaczesane do góry koczki. Pamiętam,że świeżo po operacji ścięłam włosy na krótko,gdyż taka była wówczas moda,a wcześniej nie mogłam sobie na to pozwolić. Powiem króko.Jeśli masz gęste włosy,albo uszy nie są problemem dla Twojej samoakceptacji,nie zmieniaj nic. Ja jednak zdecydowałabym się na zabieg. Koszt ok 2000zł. Tyle kosztowało to 10 lat temu.Dziś może być nawet taniej.Zabieg ne wymaga hospitalizacji,choć radziłabym spedzić pierwszą noc w szpitalu ze wzgl na ból nie do zniesienia.

Gość turrurrrum
Odstajace, duze uszy wyuwołuja u mnie torsje

Gość summerrain
oj nie przejmuj się aż tak bardzo, ja też mam odstające uszy i jakoś żyję, ale wiesz jak bardzo Ci to przeszkadza możesz się zastanowić nad zabiegiem, który poprawi wygląd Twoich uszu. Nie wydaje mi się, żeby to był jakiś bardzo skomplikowany zabieg. Może ktoś ma jakieś namiary na dobre kliniki?