Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonka.........

Jacy starsi ludzie są bezmyślni...sami się proszą...

Polecane posty

Gość żonka.........

Miałam dziś wolne w pracy i postanowiłam wykorzystać to na załatwienie zaległych spraw.W związku z tym musiałam pochodzić troche po mieście. Zaobserwowałam kilka sytuacji kiedy starsi ludzie przechodzili przez jezdnie w niedozwolonym miejscu lub na czerwonym świetle:( i nie były to jakieś osiedlowe uliczki ale centrum miasta. Gdzie oni się tak śpieszą...chyba tylko po śmierć:(

Gość nie przesadzaj turrurrrum
szczególnie starsi ludzie powinni mysleć. Nie mają sprawności 20-latka ani spostrzetgawczości. A przepisy sa po to by ich przestrzegać. Powinni być nierza przykładnie ukarani wysokim mandatem, bo faktycznie często prowokuja los, też to zauważam

Gość żonka.........
nie chodzi mi o to że nie zdążają przejść na zielonym ale oni po prostu nie czekają aż zapali sie zielone tylko przechodzą na czerwonym:(

Gość turrurrrum
ja tez przechodzę na czerwonym bo mam dość stania jak ta lafirynda i wdychania spalin!

Gość dziunia125.
O tak! Też byłam świadkiem nieraz takich sytuacji. Np. ostatnio na dużym skrzyżowaniu w mieście migała koncówka zielonego,a babcia wbiegła na pasy,1/4 przejscia przeszła i czerwone,auta,ciężarówki juz ruszają,a ona panicznie nie wiedziała czy sie wrócić czy przebiec,ale sie wróciła ostatecznie i widać,że niezłego stracha miala jak miedzy ruszającymi autami biegła. A z 2giej str to kierowcy nawet niektórzy nie popatrzą czy ktoś idzie tylko jadą na chama i rozjadą człowieka bo im tak się też śpieszy!

Gość ciekawe ile dzisiaj spowoduja
wypadków:(

Gość geriatra nie pomoze im...
staruchy to w ogole zachowuja sie jakby wszystko im sie nalezalo, najezdzaja na mlodych, a sami sa chamscy i niewychowani! szczegolnie w komunikacji miejskiej i sklepach. Juz nie raz bylam w sytuacji kiedy to taka stara raszpla co to wiecznie na wszystko.narzeka, tarabasi sie z wielkim wozkiem z zakupami, nakupuje niewiadomo.ile, a potem marudzi jakie to ona ciezkie rzeczy musi.dzwigac, i oczywiscie zajmuje 2 miejsca w autobusie, bo torby tez musza siedziec. Do tego sa wscibscy i zwyczajnie glupi.

Pamiętajcie.Starość nie radość,młodość nie wieczność.

Pamiętajcie.Starość nie radość,młodość nie wieczność.

Gość Bezczelny smark Behemota
Ci ludzie mają ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków i podwójne od wypadku komunikacyjnego. Jak ich trafi samochód, będą pieniążki dla wnuków :P