Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdap1991

drugie imie do Majki

Polecane posty

Gość magdap1991
delikatnosc i ciagle dzieciństwo

Gość ,jxmckfdh
Co Wy sie tak tej Mai uczepiliście .. Imię jak Imię. Kiedyś były Kaśki, Karoliny, Gośki. Teraz Majki, Zuzie, Oliwie. Za 5 lat będą inne. To taka moda. Także zanim Wasze Majki podrosną to znowu inne imiona będą na topie więc po świecie nie same Majki będą chodzić... Nie stresujcie sie tak ze co druga to Maja ;)

Gość no to tak samo można spytać
mnie akurat Marysia podoba się bardzo, ale na pewno wiele osób spytałoby: co jest takiego ładnego w tym imieniu, bo małych Marysieniek teraz też jest całkiem sporo imię ma się podobać rodzicom i to wystarczy

Gość pamand
Moja córka jest Maja i wierzcie lub nie w naszym otoczeniu są ogólnie tylko 2 Maje ! A mieszkam w Sopocie ! Nawet jakby było i 10 to co to za problem.

gdybyś tylko wyraziła swoje zdanie, to powiedziałabyś, że imię się Tobie podoba lub nie, a Ty poddałaś w wątpliwość jego urodę pytając "co w nim ładnego"?;)

Gość magdap1991
marysia ładnie u nas w tym roku 4 sie urodziły 2basie mariola na jednej ulicy

Gość magdap1991
ja mieszkam na pograniczu mazowieckiego i lubelskiego

i tak sobie myślę, że wolałabym być setną Mają czy Julią niż jednym niespotykanym ŻYRAFEM;) ŻYRAF na ostatniej pozycji w rankingu chłopców

Gość teoretyk_z_koziej
zalezy, czy ma dlugie nazwisko (>2 sylaby) jak tak, to drugie imie daj dwusylabowe jak nazwisko krotkie - drugie imie daj dluzsze (w sylabach) zeby dobrze rytmicznie brzmialo w polaczeniu z imieniem i nazwiskiem bo jak bedzie brzmialo slabo to i tak corka nie bedzie sie nim poslugiwac :) np. Maja Daria Wesolowska Maja Karolina Wnuk ale tez Maja Daria Wnuk Maja Karolina Oczko

Gość kooropatwa
Moze zastanów się nad np. początkową literą tego 2. imienia, żeby inicjały byly fajne Ja np. miałam ochotę nazwać córkę Kaja Anastazja, ale nazwisko mamy na K i inicjały KAK (mieszkamy w Niemczech :P) nie bardzo by sie jej chyba w przyszłości podobały ;) Mnie sie do Mai podoba Katarzyna, Antonina, Antonia, Magdalena

Gość kooropatwa
i teoretyk dobrze prawi - rytm powinien być fajny więc jak dlugie nazwisko, to imie raczej krótkie, a jak nazwisko krótkie, to drugie imie długie