Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lincz we włodowie

lincz we włodowie - jakie wasze zdanie

Polecane posty

Gość lincz we włodowie

obejrzałam dopiero teraz film lincz i po prostu włos się jeży na głowie, jakie jest wasze zdanie na temat tego co się tam stało?

Gość lincz we włodowie
nikogo to nie obchodzi? może się za bardzo podniecam bo dopiero co to obejrzałam, za tydzień mi przejdzie ale dzisiaj jestem w szoku

Gość u mnie pierwszy raz byli właśn
chodzi o tych facetów co zlinczowali bandytę bo policja się opierdalałą ? jak państwo nie działa to zdarza się że obywatele biorą sprawy we własne ręce

Gość adfasffasfsafsdafasdf
A może skróć ten film bo jakiś lincz oglądałem, ale nie jestem pewny czy to ten.

Gość lincz we włodowie
jeden dziadek siał postrach na jednej wsi, bił wszystkich itd. mieszkańcy zgłaszali na policję ale oni byli bezradni (nie mieli ludzi a wojewódzka miała ich w dupie - jak zwykle), któregoś dnia miarka się przebrała, dziadek groził, że ich zarżnie i latał z siekierą po wsi, zebrało się kilku chłopów i zakatowali go łopatami i jakimiś kijami, dziadek zmarł a oni dostali pakę, potem zostali ułaskawieni przez wałęsę.

Gość filmuu
filmu nie oglądałam ale znam sprawę. Moim zdaniem dobrze zrobili, bo policja nic zrobic nie może dziś - jedynie mandad wlepic za czerwone światło albo psa bez kaganca. Znam tez podobną sprawę - może nie drastyczną aż tak ale jedna osoba teroryzuje inne rodziny, policja prawie codziennie i oni nic nie mogą, bo sprawa musi iśc do sądu, bo samemu trzeba pdać do sadu, bo oni napisali pismo, które gówno daje a dzieje się dalej to samo. Nie podskakuj to nie oberwiesz. Prawo akcji i reakcji.

no niestety, tak sie dzieje, jak sie policja op... dala, ludzie muszą sami sie bronić i potem jeszcze grozi im za to więzienie ja bym policjantów wpakowała do kicia na kilka lat, to nauczyliby się, jakie są ich obowiązki

jak policja nie działa, to właśnie taki powinien być finał... tylko, że w normalnym kraju ci ludzie nie mieliby żadnych problemów z tego tytułu 🖐️

Gość lincz we włodowie
policja na takich wsiach czy mniejszych miestach jest totalnie bezsilna, mam rodzinę w policji i coś tam wiem o tym, masakra, wojewódzka np. chce, żeby policja obstawiła taki a taki teren ale nie zorganizują dodatkowych sił - jak w filmie a potem jak się coś stanie obrywają ci na dole

lincz oczywiscie nie jest wlasciwym rozwiazaniem, ale to jest tylko objaw szerszej choroby, tak jak kaszel moze byc objawem choroby drog oddechowych - tutaj dzialania policji sa patologia, policja sciga nie takie przestepstwa jakie powinno sie scigac w pierwszej kolejnosci.

Gość lincz we włodowie
wa porąbało cię? a co ten koleś miał zrobić? miał jeden samochód na całą wieś i OBOWIĄZEK wysłać go na festyn, policjanci pisi też na bank musieli obstawiać festyn, to co miał zrobić? prosił o wsparcie, mówił, że pilna sprawa, że zgłoszenia, że dziadek itd.? mówił, co usłyszał? radź sobie sam! CO ON MIAŁ ZROBIĆ? albo lepiej CO TY BYŚ ZROBIŁA?

Gość lincz we włodowie
popracowalibyście jako policjanci inaczej byście śpiewali, nie macie po prostu pojęcia co się tam dzieje, zależysz od góry, chcesz zrobić coś ekstra od siebie - dostaniesz po łapach, nie ma wyjścia, góra niestety ma to wszystko w d....

jeśli chodzi o mnie to zrozumiałam to ewo tak, że zapuszkowałabyś wszystkich policjantów, którzy byli w tej wsi, nie napisałaś o kogo dokładnie chodzi, tylko "policjantów". Chodziło ci o tego szefa wiejskiej policji, o wiejskich policjantów czy o policjantów z wojewódzkiej czy głównej?

Gość studenka21fc
ubili go moim zdaniem dobrze tak powinno wygladac państwo ktos zgwałcil dziecko i są na to dowody - wyciac mu chuyasa albo zbolcowac ktos zatłuklt psa - jego zatluc az umrze ktos dreczy żone - zabic go.. a policja i sądy to strata kasy

tak dla przykładu, od samego dołu do samej góry ze dwa-trzy takie przypadki, a policja też nauczyłaby się myśleć