Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

George Costanza

Czy ja to dobrze rozumiem- działania kobiet na sympati.pl

Polecane posty

Rzadko, bo rzadko, ale zdarza mi sie że na tym portalu dostaje tzw" oczka" od kobiet. Mam abonament wiec przeważnie odpisuje, zagaduje. Pytam o podstawowe info. Czym się zajmuje? Co lubi robić? itp itd. No i to z reguły trwa 1 dzień, Potem ich zainteresowanie moją osobą jakby maleje. Nie wiedzieć czemu, szczerze. Czy one czekają aż ja będe non stop nawiązywał rozmowe, a one same nic z siebie nie dadzą? Myśla, że jak wysłąły "oczko" to juz są zwolnione ? O co kaman?

Gość staly bywalec
wygladasz dobrze wiec puszczaja oko piszesz emaila do nich a tam wychodza braki w znajomosci ortografii i pisowni wiec odpuszczaja

Gość jasienka
moze nie mają aktywacji i nie mogą odpisać??

Gość bajubaj
a może po prostu się bawią..pusciła Ci oczko i czeka jak się będziesz pocił/ślinił..

Gość to i takłagodnie
bo te baby są jakieś inne ;(

jestem sobą. Nie jestem smutasem. Wiadomo że nie wsyzstkie tam są dla rozrywkowych gosci. Niektóre szukają kogoś normalnego.Myśle, że ja jestem tym normalnym właśnie.

Gość AnnaWandaMiłoszewska
A powiedz mi, jako użytkownik tego portalu, dlaczego mężczyźni kłamią i mówią,że nie szukają sexu tylko miłości, a gdy przyjdzie do spotkania, to oni tylko tego oczekują??? To jest dopiero pytanie.

Moim zdaniem sex jest nieodłacznym składnikiem miłości. Nigdy nie oczekiwałem nie wiadomo czego na pierwszy spotkaniu. Ba nawet na drugim, trzecim czy nawet czwartym, piątym. Ale jeśi obie strony będą na to gotowe, to nie widzę przeszkód. Nie wrzucaj nas ( facetów) do jednego worka.

anna, byc moze dlatego ze kiedy powiesz wiekszosci kobiet o swoich prawdziwych zamiarach to one przestana byc zainteresowane? zreszta ja w ogole unikam takich kobiet ktore mysla tylko o jednym, a wiekszosc taka jest

Gość AnnaWandaMiłoszewska
Ostatnio z takim się spotkałam - pierwsze spotkanie - idziemy ulicą, spacer,a on mnie zaczął przytulać, a potem uszczypnął mnie w tyłek. Na koniec chciał mnie pocałować ale nie chciałam i kontakt się urwał :) To są właśnie faceci z sympatii :o

Gość sswaaz
"dlaczego mężczyźni kłamią i mówią,że nie szukają sexu..." "Na koniec chciał mnie pocałować ale nie chciałam i kontakt się urwał" straszne, chcial Cie pocalowac :o

Zadajesz takie same pytania jak wszyscy faceci, niczym się nie wyróżniasz. Nie pyta się co dziewczyna robi, gdzie pracuje, co studiuje. Jesteś po prostu nudny. Napisz komplement, coś miłego, zaflirtuj.

A widzisz tu jeszcze kogoś zadającego pytania "Co robisz"?. Przecież to twój temat. Poza tym nie szukaj na portalach randkowych, bo tam nikogo nie znajdziesz. Stracisz pieniądze na abonament i czas. Idź lepiej z kolegami do pubu, albo jakiegoś klubu. Tam dziewczyny po drinkach sa otwarte na rozmowy.

Gość jak nie szukasz
na powaznie to po co maja tracić czas na ciebie.A ciastko ma racje idź do pubu tam są otwarte na wszystko.Zaliczysz , a o to chodzi.

No teoretycznie macie racje. Ale dzis ludzie są bardziej zamknięcie w sobie. I raczej nie dopuszczają kogoś z zewnątrz do swojego grona znajomych. Tak to wygląda przynajmniej w moim otoczeniu. A w internecie, ludzie często są bardziej otwarci niż w rzeczywistości. Ja też.

Gość jak nie szukasz
Ja? Nie szukam na stałe, a co z tego wyniknie to czas pokaże. to odstrasza najszybciej, pewnie to opis na profilu