Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

George Costanza

Czy ja to dobrze rozumiem- działania kobiet na sympati.pl

Polecane posty

Kobiety oczekuja ze strony faceta zainteresowania, podtrzymywania kontaktu (chociaz na poczatku) przeciez to Wy jetsescie zdobywcami :P

Przecież nikt normalny nie zakłada , że nowo poznana osoba jest partnerką na całe życie. O to mi chodziło pisząc to że nie suzkam kogoś na stałe.

George Costanza No teoretycznie macie racje. Ale dzis ludzie są bardziej zamknięcie w sobie. I raczej nie dopuszczają kogoś z zewnątrz do swojego grona znajomych. Tak to wygląda przynajmniej w moim otoczeniu. A w internecie, ludzie często są bardziej otwarci niż w rzeczywistości. Ja te Tacy otwarci, że na kilku pogadankach się kończy. Panienki w necie są psychiczne i sprawia im przyjemnośc jak ktoś do nich napisze. One nie zamierzają się spotkać w realu, chyba, że trafi się książę z bajki. Ale wszyscy wiemy, że bajki, to nie życie, więc nic im się nie trafia :D

Gość jak nie szukasz
no bo ty myślisz jak facet ,i to logiczne.A tam albo szukają księcia czyli nie chcą kogoś niezdeklarowanego.Albo 2 typ chcą sie puszczać ,ale nie powiedzą tego otwarcie.Musi być zakamuflowane.A tekst nie szukam na stałe od razu jest klasyfikowany szuka na bzykanie.Rozumiesz teraz?

Gość wiiiwwwiiiwwwiiiwwwiii
Ja zawsze robie tak wlasnie jak mowisz. sama nie wykazuje zadnej inicjatywy.

ja tez tak samo robie jak pisze wiiiwwwiiiwwwiiiwwwiii o to jets te strafne stwierdzenie, ze jestes tam zalogowany dla latwej "zdobyczy" a nie po to zeby pozna ckogos interesujacego chocby do wymiany pogladow

George Costanza zrobiliście mi jeszcze większy mętlik w głowie niż miałem przed założeniem tego tematu. No, to już wszystko wiesz. Teraz robisz taki mętlik w głowie panience i ona się zainteresuje :P

Gość laurka33
witajcie przeczytałam wszystkie wypowiedzi tego tematu i po zastanowieniu stwierdzam że to niezła antyreklama portalów randkowych a znajomi mnie tak namawiają chyba nie skorzystam a nawet napewno

laurka33 masz racje, choc sprobowac nie zaszkodzi ja sprobowalam i niestety nic dobrego z tego nie wyszlo moze jakies nowe doswiadczenie, ze i na tego typu portalach o czlowieka z zasadami jeste trudno poznac najbardziej chcieliby, zeby o nich zabiegac - narcyze :) nawet nie racza zagadac i podtrzymac konwesacji porazka

29-latka nawet nie racza zagadac i podtrzymac konwesacji Jeśli to Ty zaczepiłaś delikwenta, wysyłając "oczko" to oczekujesz, że to On będzie nawiązywał rozmowe? Uważasz,że ty juz swoje zrobilasi teraz tylko wystarczy lezec i czekac?

Gość dfdsfefdef
ja jako kobieta z własnego doświadczenia wiem, ze kobiety wola mężczyzn, którzy rozpoczną niebanalna rozmowę. Suche teksty typu skąd jestes, co robisz, co lubisz są strasznie nudne. Ja od takich typów uciekam

Gość omegaialfa
bo baby głupie są...i tyle w temacia.

George Costanza po pierwsze ja nigdy nie wysylam tam "oczek" i raczej nie odpowiadam na takiego typu zaczepkę, gdyż wg mnie jesli jakas osoba wydaje sie byc ok to lepiej do takowej zagadac i wtedy jest mozliwosc na rozwiniecie owocnej rozmowy. A jesli zagadam do jakiegos tam fajnego i odpowie jakos normalnie to ok, a jak "sucho" i na odczepkę to wiecej do takiego nie pisze uwazajac, ze odpisal z grzecznosci.

" 1 2 | nast. 19:45 George Costanza Rzadko, bo rzadko, ale zdarza mi sie że na tym portalu dostaje tzw" oczka" od kobiet. Mam abonament wiec przeważnie odpisuje, zagaduje. Pytam o podstawowe info. Czym się zajmuje? Co lubi robić? itp itd. No i to z reguły trwa 1 dzień, Potem ich zainteresowanie moją osobą jakby maleje. Nie wiedzieć czemu, szczerze. Czy one czekają aż ja będe non stop nawiązywał rozmowe, a one same nic z siebie nie dadzą? Myśla, że jak wysłąły "oczko" to juz są zwolnione ? O co kaman?" Widzę ze w ogóle nie myślisz:P.Widać że do ciebie nie dociera że nie każdy może odpisać:P.Sam spotykam takie panienki co się gorszą że nie odpisuję:O.

Max Zander vel Klaun Ależ do mnie wszystko dociera. Tylko po kiego One zaczynają do mnie pisać. Bez żadnego oczka, czy nawet odwiedzin z mojej strony. A potem nic. Cisza. Się pytam ja. wtf?