Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świadoma śniczka

Miałam Świaodmy Sen...

Polecane posty

Gość świadoma śniczka

Ale przestraszyłam się i znowu zasnęłam!

Gość szymeczekszymeczek
też mam czasami

Gość świadoma śniczka
Boże! Ja to się boje nawet jak sąsiadce z góry coś w nocy spadnie a co dopiero sen świadomy :O Zaczęłam się unosić to cisnienie mi do 200 skoczyło.

Gość przejebane jest byc brzydkim
opowiedzcie jak to było ja ostatnio mialam cos takiego ze nawet nie pamietam czy stracilam swiadomosc ale chyba tak bo otworzylam oczy wczesniej czulam szarpanie i zlosliwy smiech w glowie :o

Gość szymeczekszymeczek
a czego tu się bać, fajny odlot :D

Gość świadoma śniczka
No normalnie spałam, i nagle sie obudziłam ale zaczęłam się unosić jakbym latała na łóżku :D Więc sobie uświadomiłam że śnie ale sie przestraszyłam i znowu zasnęłam

Gość nawiedzonyyyyy
ja często miewam oobe nigdy nie robiłem żadnych specjalnych treningów po prostu wychodzę w nocy z pokoju na zewnątrz ( mieszkam na wsi wolna przestrzeń) najpierw robię skoki na małych wysokościach kilka metrów, potem coraz wyżej aż po kilkaset metrów, jak ląduje to często bardzo mnie bolą nogi, boje się straszne momentu lądowania. Wszystko jest takie realistyczne że zastanawiam się czy ja tego na prawdę nie robię, czuje zimno, wiatr, jestem w piżamie, muszę uważać żeby nie spaść na coś ostrego, bardzo się boje kabli wysokiego napięcia super już nie mogę się doczekać kiedy znowu mnie to spotka

Gość świadoma śniczka
A powiedzcie mi czy tam jest ta sama pora co naprawde czy np. jest środek nocy a tam dzień? Bo ja bym chciała jeszcze raz spróbować ale jak tam też jest noc to wole nie :O

Gość przejebane jest byc brzydkim
jak samo z siebie wychodzi to fajnie a jak nie to jaka technika robicie ?

Gość wfeewfrew
Mylisz świadome śnienie z OOBE :classic_cool:

Gość nawiedzonyyyyy
ja nie potrafię tego zaplanować samo przychodzi

Gość straszne 987987
a mi sie snilo ze latam. nabieram powietrza mocno i lece :d zajebiscie

Gość szymeczekszymeczek
najlepsze odloty miałem dzieciństwie, teraz już nie ma raczej tak ciekawie, raz miałem tak, że w pierwszej części nocy miałem zwykły sen, po wypiciu herbaty dalej położyłem się spać, total odlot 360 stopni, najpierw przy zachowaniu pełnej świadomości unosiłem się do góry, potem jakbym spadł i okazało się, że jestem w tym samym śnie, który miałem w pierwszej części nocy, ale nie toczył się on od początku, lecz była to dokładnie jego kontynuacja :D; inny bardzo ciekawy przypadek, też w dzieciństwie, miałem coś dziwnego, niby się obudziłem, ale się nie obudziłem, nie mogłem oderwać głowy od poduszki, szumiało mi w głowie i była taka sytuacja, że gdy próbowałem przyciskać głowę do poduszki lub ją odrywać, to za każdą próbą słyszałem inne odgłosy, tak jakbym przełączał sny :D, jeszcze inny przypadek, również w dzieciństwie, jestem w świadomym śnie stoję w pewnym pomieszczeniu i gdy zaciskałem oczy i gwałtownie je otwierałem, zmienia się wystrój i wygląd ścian tego pomieszczenia, jeszcze inny przypadek, także w dzieciństwie, miałem coś takiego, że śniło mi się, że przedzieram się przez jakieś krzaki, potem się niby obudziłem, otworzyłem jedno oko i widziałem normalnie swój pokój, a drugiego nie mogłem otworzyć i czułem, jak krzaki ocierają mi się o oko; oczywiście w dzieciństwie nie wiedziałem co to jest ld, ale po prostu czasami wiedziałem, że jestem w śnie; inna sytuacja, jakiś rok temu śniło mi się, że bezsensownie biegnę naokoło jakiejś góry, dopiero w czasie snu nastąpiło przebudzenie świadomości i przestałem biegnąć, a poszedłem zrobić pewną rzecz (i tu nie powiem jaką, bo to taka nie dla osoby w moim wieku); ale we wszystkich przypadkach, gdzie był świadomy sen niestety nie mogłem go kontrolować, ale kilka miesięcy temu miałem sen i w trakcie tego snu nastąpiło przebudzenie świadomości i zdałem sobie również sprawę, że w ld mogę kontrolować sen i udało mi się go częściowo kontrolować siłą umysłu, ale nie było to łatwe, najpierw wyczarowałem sobie coś do picia, wypiłem, a następnie w tym śnie postanowiłem pognębić ludzi swoją magią, 2 osoby nie przeżyły; a potem mi się znudziło i postanowiłem się obudzić :)