Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem trocha za duża!

Próbowałam z milion razy i ani kilograma mi nie ubyło!

Polecane posty

Witam... Mam 19lat i akceptuje siebie ale mam świadomość, że jestem trochę taka wielka niż dziewczyny w moim wielu... Mam 177cm wzrostu i jakieś 74kilo jak nie więcej... Mam kilka fałdek na brzuchu i okropnie to wygląda, uda też są trochę za szerokie i w dodatku mam spory biust więc wyglądam bardzo dziwnie... Próbowałam wiele razy schudnąć ale po 2dniach wciskania mi przez mamę dodatkowego jedzenia i wyśmiewania się ze mnie traciłam chęci... Teraz jednak mam dość wielkiego brzucha i od jutra do końca listopada chce go zgubić... Kto ze mną? Będę pisać tu codziennie by się pilnować i motywować:) chętnie poczytam o waszych doświadczeniach:)

Dziwnie to bys wygladala majac wielki brzuch i maly biust, docen, ze jestes przynajmniej proporcjonalna. Nie stosuj zadnych diet, tylko sie nie objadaj, i ogranicz slodycze jesli jesz ich duzo (to moze mama sie nie zorientuje ;), i zacznij cwiczyc. P.S. Mialam bardzo podobne parametry do Ciebie w Twoim wieku, praktycznie identyczne, i schudlo sie samo z siebie do ok 68 kg, kiedy zaczelam studia i sama sobie gotowalam - mimo, ze caly czas jadlam makarony :D

Jeszcze niedawno też tak miałam;) Aż wreszcie ostatnio mocno się zawzięłam i udało się trwam dalej diecie;] Ćwicz i ogranicz do minimum lub zera słodycze;) Kg na pewno polecą;]

ja nie stosuje żadnej diety, poprostu nie będę się objadać, pałaszować słodyczy i więcej będę ćwiczyć:) mam nadzieję, że chociaż trochę zniknie brzuch:)