Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia********

źle mi jak jasna

Polecane posty

Gość mia********
nic nowego- źle mi z bezsilności i złości:(. Nie mam już siły, 150 lat czekam na jakieś światełko w tunelu. Ile jeszcze:((??

Gość a ja znowu piję
a ja znowu piję wino. Pomaga... tylko na jak długo

Gość mia********
no właśnie, bez sensu-ja już i tak robię większośc rzeczy tak zamiast- wolę się nie oszukiwac jeszcze bardziej... Jak rozumiem- u Ciebie też dobrze na maxa?

Gość acame
o kooorw..ja to samo mam też miałem nie otwierać i otwieram i czekam na światełko w tunelu ... gdzie czekacie na to światełko??

Gość mia********
ja niczego nie otwieram!!! W końcu dopiero od 15 lat czekam na jakiś cud. A my roboty wytrzymujemy znacznie wiecej:(

Gość a ja znowu piję
ja chyba w ogóle wpadłam w jakąś depresję, wszystko mi zobojętniało, życie gdzieś uszło, chcę czegoś lepszego a nie robię nic żeby to osiągnąć. Nie mam siły na nic. Płaczę bez powodu, nie robię nic co sobie zaplanuję. A czemu ty jesteś bezsilna i zła? na jakie światelko czekasz?

Gość mia********
czekam tu i tam, wszędzie i ciągle i zawsze i odkąd pamiętam.

to nie jesteście sami. też tak mam. kurde, jeszcze kilka lat temu byłam tak cholernie szczęśliwa, odczuwałam wszystko bardzo intensywnie. a teraz? wszystko jest mi obojętne. a u was stało się coś konkretnego czy tak narzekamy? :D

Gość Aneckaaaaaa
a więc sprawa prosta, przestań czekać zacznij działać!

Gość mia********
Przykro mi bardzo,-znajomo to zabrzmiało:(. Czasem mam wrażenie,że nie mam siły żeby podnieść reki a co dopiero wstać i gdzieś pójśc. Czekam na kogoś z mojej bajki w końcu, mam juz dosyć takiego życia, tego ciągłego pecha, tych dziwnych przypadków.

Gość qootacz
ptaka wam potrzeba w dziupli!!!!!

Gość mia********
ja narzekam dzisiaj za wszystkie czasy!!! I tez na dobicie,- jak przez mgłę pamiętam,że można żyć inaczej.

Gość Aneckaaaaaa
a masz koleżanki ?

Gość mia********
nie zacznę działać- nie mam już siły- i tak nie wierzę,że coś mogłoby się w końcu udać. Zawsze na odwrót, zawsze nie tak, zawsze niby ok a potem jedno wielkie nie powiem co

Gość mia********
oczywiscie,że mam znajomych! I z nimi zawsze jest super- ale potem oni wracają do swojego życia w rodzinie a ja wracam do swojej gawry

Gość Aneckaaaaaa
jakbym słyszała swoja przyjaciółkę. ma 34 lata i jest sama a ja tego nie rozumiem bo jest na prawdę świetną kobietą niestety problem w tym, że ona tak na prawdę nie chce nikogo... a niby nie chce być sama, Ty to przynajmniej na internecie coś napiszesz a ona... brak kontaktu z otoczeniem.

Gość mia********
Ale to chyba często jest tak,że to nie jest problem mieć kogoś ale trudno spotkać kogoś z kim naprawdę chciałoby się być:(. Ja tez usłyszałam więcej razy,że niby chcę kogoś ale tak naprawdę uciekam. A to nie tak.

Gość Aneckaaaaaa
trzeba przestać się użalać nad sobą, zapisz się na siłownie czy fitnes albo taniec wyjdź do ludzi

Gość a ja znowu piję
z Twoją koleżanką tak jak ze mną. Chciałabym poznać kogoś, wyjść gdzieś i się zabawić, ale najlepiej, najbezpieczniej to samej w domu. Nie muszę z nikim rozmawiać, wysilać się. Jestem sama chyba z wygodnictwa i z tego wygodnictwa nic nie zmieniam.

Gość mia********
Dzięki i wiem,że masz rację!!! Ale ja najchętniej w ogole nie oglądałabym już ludzi. Wiem,że muszę- ale teraz prawdziwie nie mam już ochoty znowu do czegoś się zmuszac.

Gość mia********
Dzięki i wiem,że masz rację!!! Ale ja najchętniej w ogole nie oglądałabym już ludzi. Wiem,że muszę- ale teraz prawdziwie nie mam już ochoty znowu do czegoś się zmuszac.

Gość a ja znowu piję
i od gadania "weź się w garść, przestań narzekać" to nikomu się nie pomaga. To puste gadanie i wybacz, ale bardzo denerwujące. To niczym "wszystko będzie dobrze"

Gość a ja znowu piję
mia, dobrze Cię rozumiem. Czekasz na jakąś zmianę, na coś lub kogoś co sprawi,że Twoje zycie się zmieni i nabierze barw. Ale jednocześnie boisz się ludzi, wolisz być sama, wtedy czujesz się najbezpieczniej. Na pewno lubisz ludzi i gdy juz jestes z nimi dobrze się bawisz, rozmawiasz,ale najtrudniej wysciubic nos z wlasnej skorupy.

Gość mia********
no właśnie- w domku najłatwiej można się oszukać. I ja naprawdę mam świadomość jak żałosne jest takie narzekanie i powtarzanie jednego z klapkami na oczach- ale dzisiaj mam już tylko ochote otworzyć okno i przeklinać na całe gardło:(!

Gość mia********
tak jak piszesz. Nie chce mi się wychodzić- ale jak już wyjdę z nory to jest w miarę.

Gość Aneckaaaaaa
ale ja miałam podobnie jak Wy a kontakty z ludźmi sprawiały mi ogromny problem a wszystko przez kompleksy, czułam się nic nie warta i gorsza od innych i nie chciałam nikogo nowego poznawać... Trzeba znaleźć cel w życiu albo zająć się czymś co sprawia nam przyjemność. Tez mnie dopada nostalgia i całe dnie siedziałabym w domu, chodziłam do psychologa i mam mnóstwo problemów związanych z nerwicą al daję radę i staram się cieszyć życiem.

Gość mia********
dzięki- fajnie coś takiego przeczytać. Chociaz przeraża mnie myśl,że znów zrobię coś tylko po to żeby nie oszaleć a nie dlatego,że będzie mi sprawiało prawdziwą przyjemnośc. Czy ja zawsze muszę wybierać pomiedzy mniejszym i wiekszym złem:(?

Gość mia********
I życzę Ci z całego serca żeby z każdym dniem było tylko lepiej!!!