Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też zła synowa;(

Kolejny temat z teściową...:(

Polecane posty

Gość też zła synowa;(

Moja była dzisiaj u nas i stwierdziła ze nie źle ścięłam córce włosy (miała do łopatek a teraz ma do ramion ) bo jest to niepraktyczne i buty po domu też złe kupilam ( takie fajne puchate klapki) bo koślawi stopy.A jak sama kupiła mojej córce w lato japonki na obcasie to było dobrze i w tamtych nie koślawiła nóg:P dodam że córka ma 5 lat.

Gość nieszczęśliwe
dziewczyny przyłączam się do Was :) przyszłą teściową znam od 16 miesięcy i jest nie do wytrzymania.... na początku było ok, nie zmuszali mnie do jedzenia tego na co nie miałam ochoty, ale teraz to jest masakra... zaczyna robić mojemu chłopakowi wyrzuty np o to, że 8 rano a ja jeszcze śpię/leżę w łóżku do mnie na razie nie powie wprost, ale nieraz coś podsłyszę jak mnie obgaduje

Gość też zła synowa;(
może i pikuś ale mnie to wkurza:( dobrze ze razem nie mieszkamy bo pewnie dopiero wtedy bym miała powody do narzekań...

Gość papla666
Witam w klubie :). Może niech to będzie topik dla nas już na stałe :). Moja też wredna jest jak cholera...Czasem mam to gdzieś, ale czasem tak jak dziś...mam dość :(